Vindt het beste Tele2 abonnement met een iPhone

tele2

Welkom bij het overzicht van Tele2 aanbiedingen bij Webshops en andere tussenpartijen, maar ook van Tele2 zelf! Tele2 biedt momenteel een bijzonder interessant alles in 1 pakket met interactieve TV, vaste telefoon en internet. Uiteraard zijn er tegenwoordig ook interessante mobiele proposities verkrijgbaar bij Tele2. Bekijk deze op Tele2.nl

Beschikbaarheid Tele2 voor iPhone toestellen

Elke dag vergelijken wij meer dan 250.000 iPhone aanbiedingen voor u bij 20 betrouwbare webwinkels. Het iPhone toestel van uw keuze komt in verschillende bundels beschikbaar voor Tele2, waarbij de beste aanbiedingen beginnen bij 1 GB internet. Op dit moment liggen de beste acties bij de betere Webwinkels. Het is met name op het toestel dat u veel geld kunt besparen. Hieronder kunt u de beste Tele2 aanbiedingen per iPhone toestel gemakkelijk terugvinden op onze website.

iPhone 6 Tele2 acties:

iPhone 6 gratis aanbieding met Tele2Tele2 heeft momenteel een van de scherpste iPhone 6 acties. Bij verschillende abonnementen komt het toestel al volledig gratis, en dat is op dit moment toch echt bijzonder noemenswaardig!

Deze actie is niet te vinden bij Tele2 zelf, maar enkel bij de betere webshops. Bekijk de beste iPhone 6 aanbiedingen:

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Geld lenen kost geld klein

Bekijk: Alle iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 5S Tele2 acties:

iPhone 5s met 16gb en Tele2Tele2 heeft momenteel een van de scherpste iPhone 5S acties. Dit toestel komt bij de meeste abonnementen van Tele2 al volledig gratis, probeer verschillende toestelbundelkorting en bepaal zo jouw maandbedrag!

Deze actie is niet te vinden bij Tele2, maar enkel bij de betere webshops. Bekijk de beste iPhone 5S aanbiedingen:
Bekijk: Alle iPhone 5S aanbiedingen

iPhone 5 Tele2 acties:

iPhone 5 weer te koop!De iPhone 5 is momenteel tijdelijk weer leverbaar met Tele2! Dit toestel komt bij veel Tele2 abonnementen met toestelbundel-korting al volledig gratis, probeer verschillende toestelbundelkorting en bepaal jouw maandbedrag!

Deze actie is niet te vinden bij Vodafone zelf, maar bij enkele webshops. iPhone 5 in 16GB en 64GB uitvoering beschikbaar. Bekijk de beste iPhone 5 aanbiedingen:
Bekijk: Alle iPhone 5 aanbiedingen

iPhone 4S Tele2 acties:

Voordeligste iPhone 4s wit/zwart voor uw kindDe iPhone 4S is nog steeds een topper van een toestel, en belangrijker leverbaar met Tele2! Dit toestel komt eigenlijk zo goed als gratis bij de meeste Tele2 abonnementen, met toestelbundel-korting!

Deze actie is niet meer te vinden bij Tele2, maar enkel bij de betere Webshops. iPhone 4S enkel in 8GB uitvoering beschikbaar.
Bekijk: Alle iPhone 4S aanbiedingen

Heb je vragen? Stel deze gerust aan ons per bericht (onder elk artikel), email of telefoon.

Stel je vraag / Reageren