iPhone met Simonly van Vodafone RED

Nu aan het lezen
iPhone met Simonly van Vodafone RED

Vodafone Red simonlyVodafone is begin maart met 3 compleet nieuwe abonnementen gekomen, waarvan wij verwachten dat deze de markt zullen gaan verrassen. In elk geval waren wij aangenaam verrast, en dit leidde voor 1 van onze redactie leden al tot een directe omzetting van zijn BelSmsWeb 275+1GB naar een RED onbeperkt+1GB Simonly voor hetzelfde maandbedrag!

Vodafone RED ook als Sim Only verkrijgbaar

Op dit moment promoot Vodafone haar RED abonnementen voornamelijk in combinatie met een iPhone 5 en een Samsung Galaxy S3. Maar wij vinden het eigenlijk veel interessanter om te kijken naar de Vodafone RED Simonly. Je krijgt hierbij namelijk erg veel voor een prima maand bedrag.

Heb je nu een Bel + SMS + Web abonnement?

Dan is het mogelijk zeer interessant om eens te kijken naar je huidig bel/sms en internet gedrag. Stel jezelf eens de volgende vragen:

 • Bel ik 200 belminuten of meer per maand?
 • Heb ik voldoende aan mijn huidige belbundel of ga ik er soms toch stiekum overheen?
 • Sms ik nog wel eens?
 • Heb ik voldoende aan mijn 250, 400 of 500 MB internet? Of ga ik ook hier soms toch net overheen?

Is de stelling van onze vragen herkenbaar en kun je de meeste vragen beantwoorden met een JA ?

 • Dan kan het interessant en voordeliger zijn om over te stappen op een Vodafone RED Sim Only abonnement van 1 jaar (2 jaar geeft geen extra korting..)

Vodafone RED met een iPhone toestel?

Toch benieuwd naar het Vodafone RED abonnement met een iPhone 5 of 4S toestel? Lees dan ons volledig artikel toegespitst op de aanschaf van een iPhone 5 (of 4S, 4) met onbeperkt bellen en sms + 1 of 4GB internet HIER.

 

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Sandeman
  10 maart 2013 at 09:48

  Is er nog voordeel als ik besluit voor red simonly 2 jaar?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   10 maart 2013 at 12:22

   Beste Sandeman,

   De prijzen voor Vodafone simonly RED 1 en 2 jaar zijn exact hetzelfde. Mocht je ook een nieuw iPhone toestel nodig hebben, dan biedt een tweejarig abonnement wel extra voordeel.

   • Sandeman
    10 maart 2013 at 12:31

    Welk iPhone toestel geeft het meeste voordeel? Als ik kijk naar Een iPhone 4s of 5?

    • Goedkoopste-iPhone.nl
     11 maart 2013 at 16:58

     Beste Sandeman,

     Een iPhone 4 krijg je gratis bij een Vodafone RED 2 jaar.
     Een iPhone 4S (16GB) kost nog 85 euro eenmalig.
     Een iPhone 5 (16GB) kost nog 182 euro eenmalig bijbetalen als je op de volgende link klikt: iPhone voordeel met Vodafone RED

     Als je naar Vodafone rechtstreeks gaat dan kosten de iPhone toestellen nog ruim 100 euro extra.. Maar krijg je voor dat geld extra wel gratis vervangend toestel bij verlies of defect.

     • Sandeman
      12 maart 2013 at 08:48

      Het prijsverschil was mijzelf ook al opgevallen! Bedankt voor de tips, aangezien ik al een iPhone 4 heb gehad en het verschil te klein vindt met de 4s ga ik voor de iPhone 5. Bedankt voor jullie hulp en advies!!

Stel je vraag / Reageren