iPhone 4S met Vodafone iPhone SimOnly abonnement

Nu aan het lezen
iPhone 4S met Vodafone iPhone SimOnly abonnement

Vodafone RED met iPhone 4S: keuze uit 400 of Onbeperkt aantal belminuten en SMS!

Vodafone en Dealdirect hebben een aantal leuke acties i.cm. een iPhone. Deze speciale aanbieding geeft 50% korting, 2 jaar lang! Je kunt kiezen uit 60, 120, 180, 240 of 360 belminuten en 200 tot 400 MB internet. Met deze internet bundel hou je makkelijk contact met AL je vrienden, kennissen en familie, waar je ook bent!

Vodafone RED abonnementen zijn ook voor de iPhone 4S beschikbaar. Dit in bundels van 100, 200, 400 of onbeperkt aantal belminuten inclusief SMS en internet / data bundels van 500 MB tot 4 GB tijdelijk bij het Bel Vaak abonnement. Om zorgeloos te surfen.

Beste iPhone 4s deals met Vodafone:

Vodafone RED met iPhone 4S:

Bekijk hieronder alle tarieven en verschillen van de nieuwe Vodafone RED abonnementen. Met kosten, limieten en toestelprijzen per abonnement.

Zit je nog met een vraag of kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem, stel dan jouw vraag aan onze redactie door jouw vraag onder dit artikel in te vullen. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat 450 MB ruim voldoende is voor de meeste mensen. Met het instap abonnement RED Essential van Vodafone zit je dus al gelijk goed! Vodafone geeft jou maar liefst een snelheid van 14,4 Mbps (standaard) tot 42 Mbit/s op alle 4G abonnementen! Dit is meer dan voldoende om overal met gemak het laatste nieuws te lezen, jouw email te checken en het bekijken van video’s op Youtube .

Conclusie: Vodafone Bel SMS Web 200 vergeleken

In ons artikel waar wij alle grote providers vergelijken kun je zien hoe de bedragen exact variëren voor het toestel en de maandelijkse kosten voor het abonnement.

Met 250 belminuten bij KPN/hi kan enkel nog met ToestelLease aan een iPhone gekomen worden, bij Vodafone betaal je €109 en bij T-Mobile 230 nog €188 (maar daar krijg je wel lagere maandlasten voor terug) in combinatie met een nieuwe iPhone 4S 16GB.

Let op, toestel lease is een uitgestelde betalingsvorm en dus een financiering. Geld lenen kost geld.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
100%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Martins
  1 januari 2013 at 18:18

  Ik zou sowieso niet voor Vodafone kiezen, abonnementen met telefoon is gewoon afzetterij. En als je hun voorwaarden echt goed bekijkt, betaal je een hoop geld voor 14,4 mbit terwijl ze maar 3 mbit garanderen! Dus mensen, neem nooit het snelste abonnement bij Vodafone!

  • Laurens
   1 januari 2013 at 21:59

   Ha.. Vodafone zou ik niet doen.. Ben blij dat ik daar weg ben idd. Paar jaar terug was tmobile slecht.. Nu weer een ander. Denk dat er elke keer wel weer ergens problemen zullen ontstaan in het netwerk. Anyways.. Ik zou nu Tele2, tmobile of Telfort nemen. De anderen zijn gewoon echt duur en toestellease is ruk

 • Koster
  31 december 2012 at 13:37

  Sta ik vanmorgen bij vodafone in de winkel en vraag naar bovenstaand abbonement, blijkt het abbonement al vanaf september niet meer te bestaan. Dus jammer geen i-phone. Terwijl jullie schrijven dat de site 28 december was bij gewerkt. Wat heb je dan aan zo’n vergelijk.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   1 januari 2013 at 11:19

   Beste Koster, wij hebben met de schrijver van dit artikel gesproken en er bleek inderdaad nog op enkele plekken een verwijzing te staan naar het vorige Smart abonnement i.p.v. het huidige iPhone abonnement. Bij ons artikel voor de iPhone 5 was de tabel en de verwijzing wel correct. onze excuses voor de onjuistheden die in ons artikel stonden.

   Echter zijn de aanbiedingen in onze iPhone abonnementen vergelijker wel up to date en kloppen daar wel alle prijzen en informatie gegeven.

   Mogen wij u vragen waarom u niet voor een iPhone abonnement van Vodafone heeft gekozen? Onze oude verwijzing ging naar een aanbieding van 4 maanden lang 50% korting, terwijl de nieuwe voorwaarden nu veel gunstiger zijn, namelijk 12 maanden lang 25% korting met voor 1 januari afgesloten ook nog eens 10GB internet zolang uw contract loopt!

   Wij weten niet of Vodafone deze actie ook werkelijk stopt per 1 januari, maar wij gaan hier vooralsnog wel vanuit.

   Met vriendelijke groet,
   De redactie

   • Koster
    1 januari 2013 at 14:13

    Ik ben niet op een aanbieding van Vodafone ingegaan omdat ik daar nog 260 euro bij moest betalen voor het toestel.

 • tijn
  24 juni 2012 at 21:26

  hallo, ik ben op zoek naar een aanbieding van een iphone 4s. ik heb al veel gezocht maar nog niet bepaald het gevonden wat ik wil. weet iemand welke provider aan mijn eisen voldoet?

  1gb internet
  150 minuten.

  het liefst onder de 700 voor 2 jaar.

  gr tijn

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   25 juni 2012 at 07:34

   Beste Tijn, onder de €700 blijven is enkel
   Mogelijk met een 1 jarig abonnement. Bekijk deze helemaal onder aan onze website door op de button van 1 jarige abonnementen te klikken.

   Bij een 2 jarig abonnement ben je bij Tele2 het voordeligst uit met een 350 belminuten abonnement. Bij een vergelijkbaar 150 belminuten abonnement betaal je al gauw €100 extra na 2 jaar!

   Succes met je keuze!

 • Driver
  12 februari 2012 at 13:41

  Ik wil zelf ook een iPhone hebben maar zit nog vast aan m’n abbo helaas maar kan iemand mij uitleggen waarom die prijzen zo hoog liggen as je kijkt naar bijv Amerika China Japan omgerekend veeel goedkoper zijn

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   14 februari 2012 at 19:29

   Beste Driver,

   De prijzen van een nieuwe iPhone liggen inderdaad iets hoger in de Benelux dan in Amerika, omdat ze (voorzover wij weten) vanuit Amerika naar Nederland moeten worden verscheept.

   Mocht je de prijs van een nieuwe (losse) iPhone te hoog vinden, dan zou je een Alternatief kunnen overwegen.. Bijvoorbeeld de Nokia Lumia 800, daar horen wij veel positieve berichten van, evenals over de Samsung Galaxy S2.

   Een vergelijking hiervan vind je terug onder ons menu: Alternatief

 • anna
  11 februari 2012 at 08:41

  Beste redactie,

  Ik ben gegaan voor de HI aanbieding. Na heel wat reken sommetjes voor mij het voordeligst en ervaar toch al heel wat jaren prima kwaliteit….
  T-mobile scheelde maar een haartje tot ik erachter kwam dat ik bij het smart-plus abbo toch per minuut betaalde…

  Hartelijk dank voor de info en het contact!
  Succes met de site.

  Groetjes,
  Anouk

 • anna
  10 februari 2012 at 20:23

  P.s.
  Dit staat er bij het i-smart abbo: “Gesprekken worden na de eerste minuut per seconde afgerekend.”

  Duidelijk een addertje onder het gras bij dat smart plus abbo

  Groetjes

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   10 februari 2012 at 23:08

   Beste Anna,

   Dat klopt, je moet erg goed de kleine lettertjes lezen tegenwoordig. Het ene voordeel heft de andere weer enigszins op… Dit is één van de redenen waarom dat wij deze website zijn begonnen, het is allemaal erg lastig geworden.

   Mogen wij vragen voor welk abonnement je nu uiteindelijk hebt gekozen? Of ben je nog steeds in dubio?

   Mvg,
   De Redactie.

 • anna
  10 februari 2012 at 20:21

  Beste Redactie,

  In mijn zoektocht naar het beste abonnement ben ik erachter gekomen dat je bij het smart plus abbo van t mobile ook per minuut moet betalen. dit staat letterlijk op hun site: “Gesprekken worden naar boven afgerond en berekend per hele minuut” Dit is zo vanaf aug 2011….

  vriendelijke groet,
  Anna

 • Robin
  10 februari 2012 at 18:49

  Beste Goedkoopste-iphone.nl,

  Ik zit al 3 weken te tobben en kom er niet uit. Ik hoop dat u mij kunt adviseren wat de beste keuze is voor mij.

  Ik wil namelijk heel graag de iPhone 5, maar omdat dit nog wel een jaar duurt, en mijn iPhone 3GS echt MEGA traag is geworden, en ook tijdens gesprekken uitvalt.. Kan deze echt niet meer mee. Ik weet dus niet of ik voor de iPhone 4 of 4S moet kiezen, wat het voordeligst is met een 1 jarig abonnement. Dan kan ik volgend jaar de nieuwe iPhone 5 met een 2 jarig abonnement afsluiten.

  Ik heb nu een Vodafone 275 abonnement met 1GB internet en dubbel blox 550 sms.

  En nu mijn echte probleem, ik lees al weken al jullie artikelen (echt super btw!!) maar kom er toch niet uit. Als ik mijn abonnement bij Vodafone opzeg (wat al 2 maanden mag), wat dan?

  Als ik voor een nieuw abonnement ga, kom ik eigenlijk nauwelijks goedkoper uit dan ik voor veel geld een losse iPhone 4 koop. Een iPhone 4S is volgns jullie toch nog wel goed 120 euro duurder, geld dat ik beter bij de iPhone 5 kan neerleggen volgend jaar…

  En als ik alle prijzen van Simonly bekijk, dan kom ik maar 7 euro goedkoper uit per maand, maar ga dan wel naar het KPN netwerk (via Telfort of Simyo) en dan krijg ik minder belminuten (geen 275 maar 200) en bellen per minuut. Bij Vodafone betaal ik nu per seconde, netto zijn dit veel meer belminuten..

  Kunnen jullie mij persoonlijk helpen wat ik het beste kan doen?

  Alvast bedankt,
  Robin

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   11 februari 2012 at 17:02

   Hoi Robin,

   Als wij het goed begrijpen heb je nu:

   – een Vodafone abonnement
   – al voorbij abonnementsperiode
   – 275 belminuten
   – 550 sms
   – 1 Gb internet
   – alles voor 27,50 p/m

   Je bent inderdaad het voordeligst uit door aanschaf van een nieuwe losse iPhone 4 of 4S. Je kunt wel kiezen voor een SimOnly abonnement, maar zoals je zelf ook al aangeeft ga je dan veelal naar bellen per minuut of minder belminuten.

   Je bent nu iets (een paar euro) duurder uit per maand, maar krijgt daar wel veel voor terug.

   Wij adviseren dan ook om nog 9 of 12 maanden je huidige Vodafone abonnement aan te houden, en te kiezen voor een nieuwe losse iPhone 4. De beste aanbieding van dit moment is 487 euro

   Wist je dat je oude iPhone 3GS ook nog veel geld waar is? Bij Envirofone.nl is je iPhone 3GS met 16GB nog 105 euro en 32GB zelfs nog 115 euro waard!

   Dit verschil kun je mooi gebruiken om de iPhone 5 aan te schaffen zodra deze over een 6 of 9 maanden op de markt komt.

   Mvg,
   Redactie

   • Robin
    11 februari 2012 at 17:38

    Hallo Redactie!

    Bedankt voor jullie reactie, ik ben eruit! Behoud mijn abonnement bij Vodafone, koop een nieuwe iPhone 4 voor 487 euro. Zo te zien krijg ik nog 115 euro voor mijn iPhone 3GS met 32GB. Totaal bespaar ik dus 235 euro doorboor een iPhone 4 te kiezen. Dit leg ik straks opzij voorde nieuwe iPhone 5.

    Bedankt voor jullie tip!!
    Robin

   • Robin
    19 februari 2012 at 00:30

    Redactie, ik moet gewoon ff kwijt dat ik zo blij ben dat ik voor de iPhone 4 heb gekozen! Binnen 1 dag heel netjes in huis via Studentmobiel en de batterij gaat nu zo lang mee, echt onvoorstelbaar! Nogmaals dank voor jullie advies(en)! Robin

 • Simone
  9 februari 2012 at 15:18

  Ik zou voor t-Mobile kiezen ipv Vodafone! Veel goedkoper, en je betaald per seconde. Per minuut en afronden naar boven is diefstal!!

  Simone.

 • Anna
  9 februari 2012 at 14:18

  Beste redactie,

  Hartelijk dank voor het snelle antwoord! Nog een vraag, zal de internet snelheid storend zijn op de iphone met het smart plus abonnement? Hi geeft aan zeer snel te zijn. Vandaag moet ik de knoop doorhakken….

  Groetjes,
  Anna

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   9 februari 2012 at 15:27

   Hoi Anna,

   De snelheid van beide Providers is met elkaar vergelijkbaar. Daarnaast is de snelheid die zij geven een Maximum snelheid. Of je deze haalt is van veel factoren afhankelijk, gemiddeld genomen zullen ze even snel zijn.

   Wel is het zo dat wanneer je bij T-Mobile over de 1GB mocht gaan, je niet extra hoeft te betalen (onbeperkt internet). Echter betaal je hier het 2e jaar wel 4,95 voor, maar dit kun je kosteloos stopzetten na contact met t-Mobile klantenservice.

   Succes met je keuze!

 • Anna
  9 februari 2012 at 09:50

  Beste goedkoopste-iphone.nl 🙂

  Regelmatig bezoek ik jullie site voor de zeer handeige tips! Ik heb een abbo bij HI met een bb, deze loopt nu af en ik mag verlengen. Ik moet zeggen dat ik nooit vervelende ervaringen heb met HI en ook altijd goed bereik. Nu had ik toch het idee veel te duur uit te zijn bij Hi. Afgelopen vrijdag heb ik mijn abbo opgezegd en maandag belde ze me met een aanbieding voor de I-phone4…..toen kon t toch blijkbaar wel…. Omdat het toch weer iets is waar ik twee jaar aan vast zit zou ik graag jullie advies willen. Het is een HI messaging 250 abbo, de eerste 6 mnd 15 euro en daarna 42,50 950 mb aan internet.de Iphone kost me 39,95. over twee jaar gezien dus 895,00 euro. IK krijg voor die twee jaar 5 euro extra korting. daarom is het 42,50 ipv 47,50. Nu twijfel ik toch of ik niet dat smart plus abbo bij t-mobile moet nemen. 9 mnd korting 19,95 daarna 39,95 en de i phone kost 109,95.

  Is de aanbieding van HI aantrekkelijk? En waarom zie je niet heel veel terug over dat smart plus abbo van t-mobile? en eigenlijk alleen maar over i-smart?

  Alvast bedankt voor jullie reactie,
  Anna

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   9 februari 2012 at 12:14

   Hoi Anna,

   Zo zie je maar weer dat het altijd loont om nog even te bellen met je Provider dat je weg wilt.. Het lijkt wel of er dan ineens veel meer mogelijk is!

   Hi met iPhone aanbieding

   Je geeft zelf al aan dat je vind dat ze vrij duur zijn, dat zijn wij ook gedeeltelijk met je eens. Al komt dat voornamelijk omdat ze belminuten afrekenen per minuut, afgerond naar boven.

   Los daarvan vinden wij dat de aanbieding die jij hebt gehad, erg scherp en concurrerend is! Als je het tot nu toe altijd hebt gered met 250 belminuten, dan werkt het voor jou en als je verder heel tevreden bent geweest, dan adviseren wij je eigenlijk om dit aanbod aan te nemen.

   De maandelijkse kosten zijn erg netjes, en je krijgt ook een zeer ruime internet bundel wat echt meer dan genoeg moet zijn voor gemiddeld gebruik.

   T-Mobile iSmart of Smart Plus met iPhone 4

   Bij T-Mobile betaal je wel per seconde, met een minimum van 1 minuut. Dit is erg netjes van T-Mobile (Bij Vodafone overigens ook).

   Waarom er verschil zit tussen de abonnementen is voor velen eigenlijk niet duidelijk. Wat wel een feit is dat de iPhone 4S enkel met iSmart abonnement aangeschaft kan worden, terwijl de vorige modellen (de iPhone 4 en 3GS) wel aangeschaft kunnen worden met het Smart Plus abonnement. En dat abonnement heeft nu een zeer interessante aanbieding van 9 maanden lang 50% korting op bijvoorbeeld het Smart Plus 230 abonnement.

   Daarmee kom je…. Verassend genoeg op bijna exact het zelfde bedrag als jouw aanbieding bij Hi! (T-Mobile komt op +/- 883 euro).

   Mvg,
   Redactie.

Stel je vraag / Reageren