Beste iPhone 4S zakelijk abonnement 2012

Nu aan het lezen
Beste iPhone 4S zakelijk abonnement 2012

Met dit artikel gaan we dieper in op de iPhone abonnementen voor zakelijk gebruik. Wat zijn de voor- en nadelen van de zakelijk aangeboden abonnementen en welk abonnement geeft u de meeste voordeel over 2 jaar. Wanneer wij leuke acties tegenkomen met bijvoorbeeld een Nieuwe iPad, dan vind u deze ook in onze wekelijkse update terug!

iPhone Zakelijk voordeel

Een iPhone zakelijk aanschaffen kent uiteraard enkele voordelen. U kunt niet alleen de BTW over aanschaf verrekenen, maar ook de maandelijks gemaakte kosten. Omdat dit voor de meeste ondernemers wel vanzelfsprekend is, zullen we hier niet verder op in gaan. Mocht u hier toch nog een vraag over hebben, dan kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen.

Welke zakelijke iPhone abonnementen zijn er?

Er zijn meerdere aanbieders van zakelijke abonnementen. Op dit moment kunt u een aantrekkelijk zakelijk iPhone 4S abonnement afsluiten bij de volgende providers: T-Mobile, Vodafone, KPN en Telfort. Op dit moment bieden Vodafone als T-Mobile beiden een zeer scherpe aanbieding. Waarbij Vodafone nog net even meer voordeel biedt over de volledige periode.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren