Beste iPhone aanbieding zakelijk 2014

Nu aan het lezen
Beste iPhone aanbieding zakelijk 2014

In uw zoektocht naar de iPhone aanbieding voor zakelijk gebruik bent u hoogstwaarschijnlijk al verschillende aanbiedingen tegen gekomen. Wij willen u met dit artikel niet alleen informeren over de goedkoopste iPhone zakelijk aanbieding die wij voor u hebben gevonden. Wij willen u ook wijzen op zaken die u mogelijk nog niet heeft meegenomen in uw overweging, maar die het komende jaar wel uw kosten kunnen reduceren.

Veel zelfstandigen en kleine ondernemers (met minder dan 10 werknemers) willen een werkende mobiele telefoon (waarvan 54% de voorkeur geeft aan een iPhone toestel) en een vaste telefoonlijn. Daarbij valt op dat zij niet of nauwelijks belangstelling heeft voor een groot aanbod van nieuwe telecommunicatietechnologie. Maar juist hier kan jaarlijks ook een hoop op bespaard worden!

Nederland kent zeer veel ondernemers in vergelijking met andere Europese landen. Met name bevinden deze zich in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Middelgroot staat voor minder dan 250 werknemers en maximaal 50 miljoen euro omzet. Klein worden ondernemers genoemd tot 50 werknemers met een jaaromzet van rond de 10 miljoen euro. De laatste doelgroep wordt micro genoemd met minder dan 10 werknemers en maximaal 2 miljoen omzet per jaar.

Het mag duidelijk zijn dat alle doelgroepen flink kunnen besparen door een goede keuze te maken voor welke telecom provider zij kiezen. Voor zichzelf en het personeel. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar bijkomende onderwerpen zoals:

 • Kan ik en mijn werknemers elkaar onderling gratis of voordelig laten bellen?
 • Geef ik mijzelf / of werknemer een eigen internet bundel? Of neem in 1 grote bundel die zij onderling kunnen gebruiken?
 • Ga ik binnenkort gebruik maken van VOIP?
 • Moet ik of mijn werknemers vaak naar het buitenland en vanuit daar bellen?

Voip op uw iPhone toestelBundelen van telecomdiensten

Uit recent onderzoek komt naar voren dat ruim 40% (tegen 17%) in de toekomst graag meer telecomdiensten zou willen bundelen en afnemen bij één partij. Gedacht moet worden aan diensten zoals vaste- en mobiele telefonie, videoconferentie, internet en camera beveiliging.

In onderstaand overzicht hebben wij rekening gehouden met alle bovenstaande argumenten. Kies nu bewust voor uw zakelijk iPhone abonnement. Houdt rekening met de toekomst en bespaar door te kiezen voor een aanbieding met het best aansluitende pakket.

Beste iPhone zakelijk aanbieding (ZZP’ers of klein bedrijf)

Voor de nieuwe iPhone acties die geldig zijn gedurende maand juli en augustus hebben wij ons gericht op de 3 grootste providers van dit moment: Vodafone, KPN en T-Mobile.

Beste keus hebben wij gegeven aan T-Mobile. Met T-Mobile zakelijk stel samen kunt u helemaal zelf kiezen hoeveel belminuten u wenst en/of u dit wenst te delen met uw werknemer(s). Daarnaast is het zeer gunstig om voor de grootste databundel van 5 GB te kiezen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Jonathan
  30 juli 2013 at 14:23

  Ik twijfel al enige tijd tussen vodafone en t-mobile. Bij vodafone schrijft u dat de databundel enkel binnen de huidige maand geldig is. Hoe zit dit bij t-mobile? Alvast dank.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   30 juli 2013 at 17:57

   Beste Jonathan,

   Goede vraag, wij zijn dit voor u nagegaan. Bij T-Mobile kunt u het beltegoed (niet belangrijk bij onbeperkt) en databundel dat u over heeft niet meenemen naar de volgende maand.

Stel je vraag / Reageren