iPhone 4S zakelijk T-Mobile aanbieding!

Nu aan het lezen
iPhone 4S zakelijk T-Mobile aanbieding!

T-Mobile en GSMtopdeals hebben voor het einde van 2012 een aantal super aanbiedingen met de iPhone 4S 16GB voor u! Nu met 24 maanden 100% korting op onbeperkt internet! Speciaal voor de zakelijke markt, voor ondernemers die gemiddeld tot veel moeten kunnen bellen, maar ook geen e-mail, bericht of beursinformatie willen missen.

Voor al deze ondernemers komt T-Mobile met een zeer scherp zakelijk aanbod voor de Flex 100, 200, 400 en 600 Bedrijfsbundel. Nu met maar liefst 24 maanden lang 100% korting op onbeperkt internet en de al zeer scherpe abonnementprijs. Deze korting wordt automatisch berekend op uw factuur.

GSMtopdeal heeft een vergelijkende aanbieding met maar liefst 250 belminuten + 250 sms + 500MB internet voor slechts 18,55 per maand, 2 jaar lang! Voor €0,83 kunt u nog eens van 200MB extra internet per maand genieten.

iPhone 4S voor €18,55 p/m

Je krijg je bij deze zakelijke abonnementen van T-Mobile nu ONBEPERKT internet de eerste 2 jaar helemaal gratis. Het onbeperkt internet voordeelbundel kan na een 2 jaar gratis en direct worden stop gezet. Maar waarom zou je, want voor slechts €4,95 per maand loop je geen enkel risico wanneer je over de 1GB dataverkeer heen gaat. Zonder ver oplopende verrassingen kun je altijd en overal bij je e-mail en alle andere bedrijfsbelangrijke gegevens.

Bekijk nu hieronder deze Super Stuntaanbieding van T-Mobile:

Actie: 100% korting* op het abonnement icm een 2 jarig Flex 400 zakelijk.
Geniet nu 24 maanden lang van 100% korting op de abonnementskosten!

 • 400 belminuten nu 24 maanden €50 p/m!
 • 200 belminuten nu 24 maanden €32,50 p/m!
 • 100 belminuten nu 24 maanden €22,50 p/m!
 • nu met ONBEPERKT Internetbundel t.w.v. €4,95 p/m* helemaal gratis!

Recentelijk nieuws laat zien dat de iPhone de goedkoopste en tevens slimste smartphone oplossing is voor bedrijven. Daarbij laat Apple zijn concurrenten als Blackberry en Android voor het eerst ver achter zich.

Onder verschillende organisaties is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de kosten voor mobiele (smart) telefoons. In totaal is het onderzoek uitgevoerd onder duizenden Blackberry, Android en iPhone gebruikers om het TCO (Total Cost of Ownership) beter inzichtelijk te krijgen. Het probleem is tweezijdig. Het blijkt dat de interface van de iPhone duidelijk makkelijker werkt dan die van de concurrent. Anderzijds blijkt uit het kosten overzicht dat voornamelijk bij Android toestellen vaker de helpdesk benaderd moet worden. Ook was er in veel gevallen hulp nodig van leverancier en provider voor het oplossen van het probleem met het toestel. Dit levert callcenters en systeembeheer een hoop extra tijd, wat direct resulteert in een veel hogere TCO.

Conclusie

Het is Apple gelukt om met de iPhone 4 ook de zakelijke markt te veroveren. Apple verslaat hiermee Blackberry die jaren lang nummer 1 heeft gestaan. De belangrijkste reden hiervoor is dat de iPhone een zeer gebruiksvriendelijke interface en beleving geeft. Daarnaast zijn applicaties via de itunes store veel beter beveiligd dan de nu nog beschikbare applicaties van de Android market.

Dit draagt mee aan de algemene bedrijfsveiligheid. Momenteel lopen er een aantal zeer interessante aanbiedingen waarmee het zeer interessant wordt om over te stappen. Bekijk hierboven de beste zakelijke iPhone aanbiedingen van dit moment.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • K19
  27 november 2012 at 20:35

  De overige flex zakelijk abonnementen die top deals aanbied zijn nog veel goedkoper en kost je geen 299 bijbetalen!

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  7 januari 2012 at 23:31

  Beste Martin, dat klopt!
  Tot eind december had T-Mobile deze actie op de zakelijk 300 abonnement. Tot de 17e is dit een zeer scherpe actie!

 • Martin
  5 januari 2012 at 18:03

  Merk ik het juist op dat de aanbieding enkel geldt voor de ismart 500?

Stel je vraag / Reageren