Leuke iPhone acties slechts €20 p/m!

Heb je een maandelijks budget van rond de €20 en zou je graag bijvoorbeeld een refurbished of nieuwe iPhone 6S, 5S of SE willen hebben? Dan staan er op deze pagina vast enkele leuke acties voor jou. Dit voor budgetten tot 20 euro per maand voor Sim Only, met bellen en internet. Já het kan! We hebben ook voor maart weer enkele iPhone combinaties gevonden met een budget van maximaal 10 euro per maand

De aanbiedingen zijn maximaal geldig tot 15 april a.s.

Is het voor jou belangrijk om niet al te veel bij te betalen, dan hebben we enkele acties met de o.a. de iPhone SE of 6 Plus gevonden. Je betaald dan gespreid voor je toestel via een extra toestelbundel, let op; geld lenen kost geld. Op deze pagina hebben wij iPhone aanbiedingen opgenomen die je maximaal 20 euro per maand gaan kosten, met zelfs 4GB internet data!

 

Wil je toch liever een wat nieuwere iPhone? Bijvoorbeeld de 6S, 7 of zelfs 8? Dan dien je vaak een wat hogere extra telefoonbundel af te nemen om een hogere bijbetaalprijs te voorkomen. Hierbij geldt; let op; geld lenen kost geld. Gebruik onze Combinatiemodule om zelf de beste aanbieding te vinden voor jou met de nieuwste iPhone toestellen. Heb je een ruimer budget? Dan krijg je waarschijnlijk al de 6 of 6S gratis, bekijk dan onze “30 euro pagina“.

Wij zoeken elke dag naar nieuwe leuke iPhone aanbiedingen voor minder dan 20 euro per maand. Op dit moment hebben we 4 leuke online acties voor jou gevonden, waarbij het zelfs is gelukt met een iPhone SE toestel! De eerste combinatiedeal is een iPhone 5S! Hopelijk komen hier snel meer acties bij. Wie weet binnenkort wel met een iPhone 6! Kom snel nog eens terug op deze pagina. Laat je verrassen!

Zoek je iPhone aanbiedingen van €10,- tot €30,- p/m?

Bekijk dan onze leuke acties tot €10 of tot €30 per maand!

51 Reacties

  • Beste Blekkink,

   Ja die hebben we absoluut. Waar bent u baar opzoek? Hoeveel internet, bel en sms’jes?

 1. ik zou graag een niet al te duren abbonement willen waar niet zoveel bel minuten bij zitten maar, wel een paar Gb internet. (Gaat om een iPhone 6 plus

  • Hallo Llias, wat is een “niet al te duur” abonnement? Een iPhone 6 plus is het duurste toestel van Apple, tezamen met een paar GB’s aan internet zit je al snel op €50 per maand. Bijvoorbeeld met KPN (5gb), Tele2 (4gb) of T-Mobile ontvang je veel internet en kun je 100 of 120 minuten als minimum instellen,. Wanneer je minder dan €100 Voorwaarde het toestel wenst te betalen dan ga je al snel naar €50 tot €60 per maand. Wanneer je €200 over hebt voor het toestel zou je al vanaf €45 per maand afkunnen.

 2. Ik ben opzoek naar een abonnement die niet al te duur is ( ik krijg 50 euro per maand )
  Dus t liefst iets van 20 euro per maand, niet teveel bel en sms kosten maar wel een aantal internet mbs

  • Beste Kim, wat denk je dan van de iPhone 5C 8GB bij Telfort. Bij deze aanbieding kost de iPhone 0 euro en het abonnement is 26 euro voor 24 mnd. En dan heb je 150 belmin en 500 MB internet. Dit komt het meest in de buurt bij jou wensen. Als het je wat lijkt dan vind je achter deze link /goedkoopste-iphone-5c/ na eerste even naar beneden scrollen. Nu pak je de middelste box (25 euro) en klik op “Bekijken”. Op de volgende site kun je bestellen. Pak de bovenste aanbieding in de Top 3 en klik op “Bekijk”. Vanaf hier klik je op “Bestel aanbieding” en na invullen van adresgegevens etc is de bestelling rond.

 3. Ik ben opzoek naar een 5S gold met abonnement, tussen de 20 en 30 euro per maand, liefst zo laag mogelijk. Smsen en bellen doe ik nauwelijks, ik zit voornamelijk op internet, WhatsApp en Facebook. Wat zou een mooie aanbieding voor mij zijn?

  • Beste Marije,

   Deze aanbieding is mogelijk wat je zoekt. IPhone 5s 16GB Gold voor 34 euro per maand heb je 150 belmin + 1000 MB data. Je kan goedkoper gaan (voor 30 euro) maar dan heb je 500MB data en dat kon wel eens te krap zijn vanwege je internet gebruik(behalve wanneer je meestal op je WIFI bezig bent natuurlijk). Beide aanbiedingen staan naast elkaar.

   Je kunt ze hier vinden;

   Ga naar “IPHONE”, IPHONE 5S en scroll een stukje naar beneden. Hier zie 3 boxen, nu klik op de middelste(of de linker voor de 500MB). Dit is de box van 35 euro. Je komt vervolgens op de verkoopsite. Zoek de “Gold” op en klik op “Bekijken”, scroll naar beneden en klik op “Tele2”. Zoek nu naar het abonnement 150 belmin. + 1000MB. Ga naar toestel abonnement 19 en klik op winkelmand.

   Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag.

  • In deze combinatie zijn er érg veel goeie aanbiedingen. Icm met 25€ abonnement zelfs een gratis iPhone 5S 16GB! Bekijk eens de top 3 op de volgende pagina, rechtsbovenin in het blauwe vlak. Misschien zijn dit goeie aanbiedingen voor je? De goedkoopste aanbieding is Hollandsnieuwe € 14,- p/m en het toestel is 100% gratis! Maar je vindt er ook andere deals..

  • Beste Damian,

   Dan heb ik hier een mooie aanbieding voor je; iPhone 5s 16 GB, 500MB data en 150 belminuten voor 30 euro per maand en de IPhone voor 0 euro! Dit valt binnen je mogelijkheden zoals je die aangeeft. Als je dat wat lijkt dan moet je op de site gaan naar “IPhone 5s” , scroll naar beneden en neem de linker van 3 boxen. Klik nu op “bekijken”. Nu kom je op de site waar je de bestelling kan doen. Rechts boven zie je de gegevens staan. Als je op “Bestel” klikt dan kun je de bestelling af ronden en natuurlijk nog een kleur kiezen. Klik hiervoor op de “0” onder de 500MB optie die overéénkomt met de juiste kleur(helemaal links)

 4. Ik zoek een iphone abnonement, iphone 6 van het liefst max 15-20 euro per maand. Wat coor een bundel het is maakt niet uit en toestelprijs ook niet. Mvg

  • Beste Anna,

   Het is een interessante vraag en ik heb het voor je uitgezocht. 3 Mogelijkheden komen boven drijven.

   1. Bij Hollandsnieuwe kun je voor 22 euro pm en toestel 504 euro terecht. Je hebt dan ook 1000 mb internet.(Toestelbundel is 3 euro)
   2. Bij Tele2 ben je klaar met 21 euro pm en voor het toestel 369 euro. Je hebt dan 500 mb en 150 belminuten
   (Toestelbundel is hier 10 euro)
   3. En bij Telfort score je een dergelijk abonnement voor 17 euro, toestel 581 euro. Ook hier krijg je 500 MB en 150 belminuten(Toestelbundel is 4 euro)

   De toestel bundel bepaald het abonnement.
   Het kan dus, maar je moet wel bereid zijn een aanzienlijk bedrag voor het toestel neer te leggen.
   Mocht je problemen hebben deze aanbiedingen te vinden dan kun je opnieuw reageren en dan kan ik je telefonisch of schriftelijk laten zien waar ze staan.

  • Beste Marijn, Op dit moment krijg je de 5S met 16GB gratis icm 5GB internet en 200 minuten bij KPN, de goedkoopste aanbieding vind je hier. Het abonnement kost dan 32,50 per maand. Of je kunt 76 euro bijbetalen en dan maar 27,50 per maand betalen (met 1GB internet).

  • Hi Olga, with subscriptions pricing is starting from Free Phone. Best offer is with 2 year subscription from Tele2, you pay only €15 for the phone and €37 each month.

   Best price iPhone 6S without subscription is €743, you can find this offer Here

 5. Ik zoek een iphone 5 geen 5c of 5s
  Voor niet meer dan 15 euro pm en niet meer dan 30 euro bijbetalen hieft niet meer dan 100 belminuten en liefts 300 mb ofzo

  • Dag Wouter,

   Een iPhone 5 is niet meer nieuw verkrijgbaar, een iPhone 5S is van de buitenkant exact hetzelfde toestel als de “normale” 5 maar dan wel met een verbeterde camera en snellere processor (wat fijn en merkbaar is in het dagelijks gebruik).
   Een iPhone 5S met je wensen komt het dichtst in de buurt bij deze aanbieding voor €23 p/m. Wil je eenmailg €211 bijleggen dan betaal je €16 p/m.

   Je zou eventueel ook een iPhone 4S kunnen overwegen (echt een prima toestel, maar wel met iets mindere specificaties dan de iPhone 5) met deze aanbieding voor €18 per maand. Kun je eenmalig €100 bijleggen, dan betaal je €16 per maand hier rechts.

   Voor €15 per maand en niet meer dan €250 eenmalig bijbetaling (wat dus veel hoger is dan €30) is ons helaas niet gelukt om te vinden.

 6. ik zoek een iPhone 6 met abbonement tot 20 euro of onder 20, en het liefst tot de 300 euro voor de mobiel zelf er bij.

 7. Ik ben op zoek naar een iPhone 5s met 3GB internet onbeperkt sms en bellen. Voor max. 15 euro per maand en ik wil max 180 voor betalen weet iemand iets voor mij?

  • Hoi Eline,

   Wij hebben 2 aanbiedingen gevonden die dicht in de buurt komen… 1) Met T-mobile voor 17,50 per maand een eenmalig 185 euro voor de iPhone 5S telefoon.
   2) Wederom met T-Mobile 3GB internet en onbeperkt bellen/sms voor 22,50 per maand en eenmalig 169,95. Bekijk de aanbieding hier

 8. Ik zou graag een Iphone 5 of 6 willen met minimaal 500 mb en 150 belminuten. Graag niet bij Hollandsnieuwe. Maximaal 20 euro per maand.

 9. Hallo, ik zoek een iphone SE abonnement alleen ik kan helaas niet meer dan 20 euro per maand uitgeven……. Gr milou

  • Hoi Milou, dat zou kunnen. er is een abonnement met 1 GB internet en 100 belminuten voor 20 euro per maand. Je dient dan alleen nog wel 193 euro bij te betalen voor de iPhone SE…

   Een iPhone 5S kost nog rond de 80 euro met een vergelijkend abonnement van rond de 19 euro per maand.

   De iPhone SE komt gratis vanaf 28 euro per maand.

   Heb ik je zo een beetje opweg geholpen?

 10. Ik wil graag 2 abbonementen afsluiten voor mijn dochters ze willen de 5 se waar ben ik dan het goedkoopste uit en krijg je ook nog korting bij 2 abb.

  • Beste Saskia, Wat mogelijk interessant kan zijn is om te kijken naar 2 KPN abonnementen. De abonnementen zijn wel iets duurder dan bijvoorbeeld Telfort of Simyo, maar je ontvangt bij sommige abonnementen afgesloten op 1 adres tot €5 per maand korting. Ook kan bij sommige abonnementen de internet of belbundel gedeeld worden. Helaas is het bij alle overige providers of aanbiedingen niet mogelijk om korting te ontvangen bij het afsluiten van 2 of meer abonnementen. Bekijk deze paginavoor de scherpste iPhone SE abonnementen, je bent in sommige gevallen tot wel enkele tientallen euro’s per abonnement voordeliger uit: Kijk hier

 11. Ik wil heel graag de iphone 6s roze met 1 of 2 GB data en normaal bellen en sms’en maar ik kan ongeveer 100 euro voorbetalen en het mag max 15 euro per maand zijn.
  Kan iemand mij hiermee helpen?

 12. hey, ik zoek een iphone 6 plus met 16 gb en 100 belminuten/internet en minstens 1000 mb,
  het maximum bedrag per maand mag 24 euro zijn en ik wil liever ook niet zo veel betalen voor het toestel apart. weten jullie misschien ook wanneer de iphone 6-reeks wordt afgeprijsd?

  • Hoi Zara, de iPhone 6 toestellen zullen voorlopig nog wel erg populair blijven, daarvoor verwachten wij niet snel een prijsdaling… Op dit moment is de normale iPhone 6 als los toestel wel in de aanbieding bij de MediaMarkt! tijdelijk voor €319 zonder abonnement.

   De iPhone 6 Plus is zoals je zelf waarschijnlijk ook al hebt gezien iets duurder, wij hebben de allergoedkoopste deal voor je gevonden. Je betaald dan €24 per maand met 1 GB internet en nog €276 voor de iPhone 6 Plus met 16GB geheugen. Zelfde abonnement kost bij andere shops nog €309 of €312 bij Tele2 zelf. Bekijk de aanbieding Hier

 13. Ik ga binnen kort naar de middelbare school en ik wil en iphone 6 of 6s (gold) abbonnement en het liefst onder de 30 euro. (als het kan geen toestel prijs)
  ik heb overal gezocht maar ik kan niks vinden ;((

   • Hoi Stella,

    Bedankt voor je toevoeging, daarmee kunnen wij jou beter helpen in jouw zoektocht naar een mooi iPhone toestel onder de 30 euro per maand, het liefst gratis. Je hebt gelijk, het is ons (tot nu toe) ook niet gelukt om de telefoon in het goud te vinden, zelfs niet voor €33 of €34 per maand. Wij zullen de komende dagen nog even verder gaan zoeken voor jou, mochten wij iets vinden dan zullen wij jou hierover op de hoogte brengen per email!

    Wil je toch voor een zilver of zwarte toestel gaan, dan vind je de goedkoopste op dit moment bij Coolblue. Heel veel succes met je zoektocht!

   • Hoi Stella ik heb ook erg lang gezocht maar je vind de rosegold en rose nergens meer(uitgezonderd refurbished/heel duur)

 14. Hallo, ik zou graag een iPhone 6 (kleur maakt niet uit) hebben met 16gb. Alleen de iPhone moet wel nieuw zijn, Max. 200,- bijbetalen en Max. 24 euro per maand.
  Bij voorbaat dank

 15. Hoi, ik zou graag een iPhone se abonnement nemen (rose gold, 16gb, nieuw) maar wil eigenlijk niet meer dan 100 euro bijbetalen. Ook zou ik graag niet meer dan 20 euro betalen per maand ( ik heb jullie link al geprobeerd waarbij ik op 23,- uitkwam maar wou kijken of het nog iets goedkoper kon). Het liefst wil ik 500 tot 1000 mb, max 150 belminuten (minimaal 75) en sms. M.V.G. M. (Ik heb eerder ook gevraagd voor de iPhone 6 maar de iPhone se lijkt me fijner)

 16. Hey ik ben opzoek naar een iPhone 6 plus zonder mb, bellen of sms. Voor het toestel niks betalen, een 24 maanden contracht.

  • Hoi Anouar, de beste aanbieding (meest voordelig per maand) komt toch met minimaal 100 belminuten en 1000 MB internet. Je ontvangt dan de iPhone 6 plus zonder bijbetaling voor een maandbedrag van 35 euro. Zie hier. Dat is dan in combinatie met een abonnement van Tele2. Er zijn abonnementen waarbij je 0 belminuten of minder internet kunt selecteren (KPN, T-Mobile) maar dan kom je of duurder uit per maand, of je ontvangt het toestel niet zonder eenmalige bijbetaling.

   Een andere optie is om het toestel los aan te schaffen voor 669 euro.

 17. Ik zoek een Iphone 6/Iphone SE voor niet hoger dan 17 euro per maand en ongeveer 100 euro bijbetalen. Of en los toestel voor ongeveer 300 euro, refurbished is geen probleem. Is dat mogelijk en wat zijn de opties?

  MVG.

  • Hoi,

   Ik snap heel goed waar je tegen aanloopt, wij hebben de aanbieding ook helaas niet kunnen vinden. De totale abonnementen starten vanaf €19 à €20 per maand. Een losse iPhone 6 met 16GB is waarschijnlijk nog de beste optie. Die hebben wij gevonden voor €359 zo goed als nieuw bij swoop. Alle overige refurbished toestellen en sites bieden op dit moment geen goedkopere iPhone 6 of SE toestellen aan.

   Ik hoop dat ik je hiermee iets heb kunnen helpen.

  • Hallo ik zoek een iPhone 6s voor maximaal 17 euro per maand en maximaal 60 euro 1 malig hebben jullie dat ??

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment