Leuke iPhone acties voor €10 p/m?

Op deze pagina vind je SimOnly abonnementen waarbij het abonnement voor je provider en het abonnement van je iPhone samen niet meer kosten dan 10 euro. Voor deze combinatiedeals geldt wel dat je altijd dient bij te betalen voor het toestel. Bij sommige combinatiedeals moet je som wel iets bijbetalen voor het toestel, daar staat tegenover dat je wel lekker lage maandlasten hebt!

Aanbiedingen zijn geldig tot maximaal 31 april a.s. of zolang de voorraad strekt!

 

Weet je niet zeker of je voldoende belminuten hebt of MB’s? Weet dan dat je altijd extra MB’s of belminuten altijd op een later moment ook nog kan toevoegen. Mocht het type iPhone dat je zoekt niet op deze pagina staan, dan adviseren wij je om onze iPhone Vergelijker te gebruiken om alsnog zo goedkoop mogelijk bijvoorbeeld een iPhone 6S of 7 Plus te krijgen.

Heb je een ruimer budget?

Bekijk dan de iPhone pagina´s voor budgetten van 20 euro of 30 euro.

Ben je opzoek naar leuke simonly met iPhone toestel tot 20 of 30 euro per maand? Bekijk dan onze leuke acties tot €20 of tot €30 per maand! Laatste update 29 maart 2017.

26 Reacties

 1. Hoi
  Ik wil een iPhone 5s 32gb voor 0 euro maar 2 jr. abonnement van onder de 10 eur0
  En een iPhone 6 plus voor onder de 20 euro abb en 0 euro toestel is dit mogelijk heb nu ook iPhone.

  • Beste John,

   Op dit moment is het alleen de iPhone 4 die onder de 10 euro te krijgen is. Dus ik adviseer je op onze site verder te kijken wat het dichtst bij je wensen en je mogelijkheden komt.
   Het is het beste om de site goed in de gaten te houden want het kan zomaar zijn dat er binnenkort wel een iPhone 5 voor dat geld te krijgen is.

   Met vriendelijke groet,
   Ronald

 2. hallo,
  ik wil graag een iphone 5s of 6 waarvan het toestel 0 euro is en het abonnement 25 euro of daaronder maar het moet wel 1 gb aan internet hebben……
  met vriendelijke groet,
  belle bos

  • Hallo Belle,

   Dat is helaas niet mogelijk.. De iPhone 5S is al wel verkrijgbaar vanaf 30 euro per maand, of voor enkele euro’s minder wanneer je een paar tientjes bij betaald voor het toestel. Zie hier bijvoorbeeld: iPhone 5S voor €25 of €49

   De iPhone 6 kost, zoals je waarschijnlijk zelf ook al hebt gezien al snel €100 of meer incombinatie met een abonnement van rond de €25 per maand. Voor de beste aanbiedingen voor de laagste prijs kun je het beste onze Tele2 pagina in de gaten houden.

 3. Hallo,

  ik zou graag de iphone 5c willen voor onder de 15 euro per maand en het toestel dan gratis hoeft niet met belminuten maar wel 100 mb en 100 smsjes

  • Hallo Ilonka,

   Dat kan in combinatie met Tele2! Helaas kun je enkel nog maar 2 jaar abonnementen met een minima van 150 belminuten afnemen bij Tele2, maar daarmee ben je alsnog het voordeligst uit. Je dient dan wel rekening te houden met een bedrag tussen de 171 en 199 euro voor het toestel. Gratis is niet mogelijk voor 15 euro per maand. Je dient voor een gratis iPhone 5C toestel toch wel 8 tot 10 euro extra aan toestelbundel af te sluiten.

   Gebruik onze zoekmodule (hierboven rechts) om de iPhone 5C te selecteren, met Tele2, 150 min (is standaard) en kies vervolgens voor 100 MB internetbundel. Op pagina 7 of 8 vind je deze aanbieding!

   Het is al mogelijk vanaf 8 euro per maand, maar dan betaal je nog iets meer dan 300 euro bij.

   Succes met je keuze!

 4. ik ben opzoek naar iPhone 5s met abbonenemt van 12 euro met max 150 euro bij betalen is dat mogelijk?

  vriendelijke groet i

  • Hallo i boulet, dat is helaas nergens online mogelijk. Wanneer je maximaal €150 bij wil betalen voor een nieuwe iPhone 5S dan kan dit in combinatie met een abonnement vanaf ongeveer €18 per maand. Bekijk bijvoorbeeld deze aanbieding hier

 5. Ik wil graag de iphone 6s met een abonnement van max €11 hoeveel moet ik dan voor het toestel betalen?

  • Dag Lotte, wij houden wel van een uitdaging, zie hier. Je kunt het toestelbundel nog op €1 zetten, dan betaal je €11 p/m en betaal je nog €579 voor de iPhone 6S! Beter is het om voor €15 p/m te gaan, je betaald dan nog “maar” €483 bij voor het toestel. Verder komen wij dichtbij met een iPhone 6S voor €12.50 per maand met T-Mobile (0 MB internet) je betaald dan nog €486 voor het toestel. Zie hier.

   Had je deze pagina ook al gecheckt waar wij zeer leuke iPhone 6 toestellen voor onder de €20 per maand hebben gevonden?
   /iphone6/iphone-6-voor-10-tot-20-euro-per-maand/

 6. hallo,
  ik wil graag een iPhone 5s voor 12 eur p/m een/of het toestel los voor 140,00 euro.
  als dit kan zou ik daar heel blij mee zijn.
  belmin en data en smsjes maak niet uit.

  met vriendelijke groet van elizah

  • Hoi Elizah, leuke zoekopdracht. Helaas is 12 euro niet gelukt, maar voor 13 euro per maand heb ik een iPhone 5S gevonden voor 136 euro bijbetaling! Je vind de aanbieding hier terug. Je ontvangt bij dit abonnement 100 Belminuten of 1000 MB.

 7. he hallo zoek nog een iphone 6 met een abbonement voor onder de 30 wil wel met 2g of meer
  wil ook wel bij betalen tot 250 euro

  hoop dat jullie wat voor mij kunnen vinden

  filip

 8. Hallo, ik zoek nog een iPhone 6 voor het toestel wil ik max. €210,- aan betalen en per maand max. €15,- zou dit op een of andere manier mogelijk zijn.

  • Dag Dean, voor de combinatie die jij graag wenst hebben wij helaas (op dit moment) geen passende aanbieding gevonden. Wat ik wel heb gevonden is een abonnement van 21 euro p/m en 248 euro voor de iPhone 6 met 16GB (100min / 1GB internet). En een aanbieding van 22 euro p/m met eenmalig 203 euro bijbetaling voor de iPhone 6. Hierbij ontvang je 500min of 500MB internet per maand. Ik verneem graag of hier iets voor je tussen zit.

 9. ik wil graag een iPhone 6 abonnement voor €10 p/m en max 220 bijbetalen. Zouden jullie het voor mij kunnen uitzoeken alvast bedankt

  • Hallo Martijn, is er een provider waar je de voorkeur voor hebt? Acties vinden met ongeveer 220 euro bijbetaling is geen probleem, echter voor 10 euro per maand is niet gelukt. Wel een leuke combinatie van 214 euro bijbetalen met een abonnement van 21 euro per maand. Dit is met 300 MB internet. Wil je meer internet (bijvoorbeeld 1000 MB) en maximaal rond de 12 euro per maand betalen, dan liggen de scherpste prijzen van een iPhone 6 toestel rond de 375 euro.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment