iPhone kopen? Direct naar de goedkoopste aanbieding!

iPhone kopen? Je vindt de goedkoopste en beste aanbiedingen via onze onafhankelijke prijsvergelijker! De volgende 4 Topdeals tonen de meest bezochte aanbiedingen door bezoekers van Goedkoopste-iPhone.nl in de afgelopen week, doe er je voordeel mee!

ACTIE iPhone SE 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €11,00 p/m

Bijbetaalprijs €246,-

Shops
ACTIE iPhone SE 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €21,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 6 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €18,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops
ACTIE iPhone 6S 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €29,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

 

Staat jouw voorkeursaanbieding, provider of type iPhone niet tussen de bovenstaande Topdeals? Gebruik dan onderstaande vergelijker en bespaar jezelf veel tijd. Als je meer Topdeals wilt bekijken, ga dan naar de productpagina van bijvoorbeeld de Apple iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus of alle andere beschikbare modellen via ons menu boven aan deze pagina.

 

Goedkoopste-iPhone.nl prijsvergelijker

Goedkoopste-iPhone.nl prijsvergelijker

iPhone-vergelijker-pijltje Via onze iPhone vergelijker vind je de mooiste deals bij meer dan 20 webwinkels!

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

iPhone kopen met abonnement

Weet je het zeker; wil je een iPhone kopen? Dan kan je zelf doelgericht het internet afspeuren, óf je gebruikt de iPhone-vergelijker van Goedkoopste-iPhone.nl! Want via onze onafhankelijke prijsvergelijker op deze pagina vergelijken wij meer dan 20 webshops op ál hun iPhone aanbiedingen. Wel zo makkelijk! Je kunt de iPhone vaak “gratis” krijgen in combinatie met een abonnement, je betaald dan vaak een losse bundel om je iPhone gespreid te betalen. Daarbij komen natuurlijk nog de maandkosten van het abonnement. De hoogte van dit abonnement hangt af van de looptijd (12 of 24 maanden). Bij de meeste 1-jarige abonnementen moet je vaak wat meer bijbetalen voor je iPhone zelf én is ook de maandprijs van het abonnement iets hoger. Kies je voor een 2-jarig abonnement? Dan is de bijbetaling al een behoorlijk stuk lager en krijg je de iPhone zelfs gratis mee! De abonnementen voor 24 maanden zijn vaak lager omdat providers je graag langer aan zich willen binden en dat doen ze door gunstigere prijzen. Een iPhone kopen begint bij Goedkoopste-iPhone.nl!

Bekijk ook de productpagina´s voor meer iPhone aanbiedingen

iPhone 6s en plus toestel aanbiedingen iPhone 6 Plus acties en aanbiedingen iPhone 6 acties en aanbiedingen iphone se gray zwart iPhone 5S aanbiedingen iPhone 4S acties & aanbiedingen
iPhone 6S iPhone 6 Plus iPhone 6 iPhone SE iPhone 5S iPhone 4S

iPhone aanbiedingen vergelijken

Vergelijken loont. En daarom hebben wij onze eigen iPhone prijsvergelijker gebouwd. Daarbij weten wij als platform dat zowel onze bezoekers als wijzelf zeker weten dat de resultaten eerlijk zijn. Want veel websites proberen jou als bezoeker te sturen om je abonnement bij een bepaalde webshop af te sluiten. Dit doet Goedkoopste-iPhone.nl niet. Wij vergelijken 100% onafhankelijk en volledig geautomatiseerd. Wel lichten wij bepaalde aanbiedingen uit, dit zijn aanbiedingen die op basis van onze bezoekersstatistieken interessant blijken te zijn. En daar kan jij als bezoeker je voordeel mee doen!

Tip: Bij het vergelijken van aanbiedingen is het belangrijk om te berekenen wat je over de gehele looptijd van het abonnement kwijt bent voor je iPhone + abonnement. Speel dan ook met de knoppen en schuifjes in de vergelijker. Soms is het namelijk voordeliger om te kiezen voor een hogere eenmalige bijdrage omdat je dan een lager maandbedrag hebt voor je abonnement. Zeker als je niet zoveel data, belminuten of sms’jes nodig hebt. Omdat je bijvoorbeeld veel gebruikmaakt van WiFi.

 • maria
  14 juni 2016 at 07:43

  ik heb een iphone 5 16gb met oplader (nog original) en box van iphone 4. Heeft iemand hier interesse in? Ik vraag hier €200 voor. Ik hoor het graag!

 • Hans
  23 april 2016 at 22:36

  Hoeveel kost een moederbord voor iphone 4s.

  • 23 april 2016 at 23:04

   Bestes Hans, het beste kun je even opzoek gaan naar een iPhone repair center bij jou in de buurt. Tegenwoordig zitten deze wel in de meeste steden. Reken op minimaal 150 tot 200 euro. Wellicht is het beter om voor een nieuw of 2e hands toestel te gaan. Succes met de reparatie of keuze om voor een nieuw / 2ehands toestel te kiezen!

 • Ninatjuuh
  21 februari 2016 at 09:27

  Ik wil een goedkope iphone 5s vinden onder de 200 euro maar beter niet 2de hands

 • jelle
  18 november 2015 at 20:39

  ik ben aan het twijfelen tussen iPhone 6s plus 16 gb of iPhone 6 plus 64 gb zijn allebei 34 euro in de maand en mij lijkt 16 gb wel een beetje weining

  • 18 november 2015 at 21:10

   Hoi Jelle, ik hoop dat ik de keuze iets gemakkelijker voor je kan maken. Ik begrijp dat je maximaal €34 per maand wilt betalen voor een abonnement (Tele2?) met een gratis toestel? De iPhone 6S Plus is natuurlijk een geweldig toestel. Eén van de redenen waarom hij zo geweldig is, zijn de camera’s. De (front)selfie camera is nu 5 MegaPixels en de normale camera is geupgrade naar maar liefst 12 MegaPixels! Ga je ook nog muziek downloaden (lokaal plaatsen van Spotify e.d.) dan zul je inderdaad al heel snel tegen de 16GB beperking aanlopen. Wat ons betreft hadden de nieuwe 6S toestellen best wel mogen beginnen bij 64GB – 128GB en 256GB…

   Dus om de teleurstelling te voorkomen dat je toestel over 6 maanden al vol zit…. (herkenbaar probleem bij ons op de redactie….) zou het geen verkeerde keuze zijn om te kiezen voor de iPhone 6 Plus met 64GB geheugen. Hier zul je zeker geen spijt van krijgen! (En hij ziet er van buiten (bijna) hetzelfde uit… 😉

 • MarcoS
  15 januari 2015 at 11:05

  Ik wil graag een losse iPhone 6 met 64GB maar twijfel of ik nu beter een abonnement of los kan aanschaffen. Ik heb momenteel een simonly van Vodafone van 31 euro per maand, kan deze opzeggen of laten doorgaan. Als ik de iPhone 6 een beetje voordelig wil krijgen, zit ik aan een abonnement van 54 euro per maand. Dit wil ik liever niet. Hebben jullie nog alternatieven die ik over het hoofd zie?

  • 20 januari 2015 at 17:40

   Beste Marco,

   Wij hebben u per telefoon geholpen. Mocht je tegen de tijd dat je abonnement verloopt weer vragen hebben, dan vernemen wij graag weer van je.

   Met vriendelijke groet,
   Ronald

 • Haantje
  4 juni 2013 at 12:11

  Een losse iphone met een simonly is toch veel goedkoper?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   7 juni 2013 at 14:10

   Beste Haantje,

   Als je het exact wilt weten, dan helpen wij je graag verder. Laat ons dan even weten welke iPhone je voorkeur heeft en hoeveel belminuten en sms je graag zou willen binnen je simonly.

   Maar over het algemeen kom je met een los toestel + de kosten van een simonly abonnement na 1 of 2 jaar op exact hetzelfde bedrag of iets lager uit.

   Zeker wanneer je extra internet wenst, loopt de korting op het toestel flink op in combinatie met een abonnement. Daarmee loopt dus jouw voordeel op over de totale kosten voor 2 jaar.

 • Charles
  3 juni 2013 at 16:44

  Wat zijn de voordelen van een losse iPhone? Ik kan deze nergens terug vinden

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   3 juni 2013 at 22:08

   Beste Charles,

   Mocht jij een groot voordeel weten waarom je een losse iPhone zou moeten aanschaffen, dan horen wij dit graag. Omdat de iPhone toestellen (tegenwoordig) zonder simlock worden geleverd bij abonnementen, zijn er voor ons (op dit moment) geen voordelen om een los toestel aan te schaffen.

Stel je vraag / Reageren