Je weet het zeker; je wilt een iPhone kopen! Dan kan je uren lang het internet afspeuren, óf je gebruikt de iPhone-vergelijker van Goedkoopste-iPhone.nl! Wij hebben alle aanbiedingen voor je vergeleken, zodat jij snel een goede keuze kunt maken. Je kunt dus zelf super makkelijk die iPhone vergelijken die jij zoekt. Op deze pagina bespreken we de belangrijkste punten van de iPhones die op dit moment nog te koop zijn, inclusief het nieuwste topmodel: De iPhone X

Bekijk ook de productpagina´s voor meer iPhone aanbiedingen

iPhone 6s en plus toestel aanbiedingen iPhone 6 Plus acties en aanbiedingen iPhone 6 acties en aanbiedingen iphone se gray zwart iPhone 5S aanbiedingen iPhone 4S acties & aanbiedingen
iPhone 6S iPhone 6 Plus iPhone 6 iPhone SE iPhone 5S iPhone 4S

iPhone aanbiedingen vergelijken

Vergelijken loont. En daarom hebben wij onze eigen iPhone prijsvergelijker gebouwd. Daarbij weten wij als platform dat zowel onze bezoekers als wijzelf zeker weten dat de resultaten eerlijk zijn. Want veel websites proberen jou als bezoeker te sturen om je abonnement bij een bepaalde webshop af te sluiten. Dit doet Goedkoopste-iPhone.nl niet. Wij vergelijken 100% onafhankelijk en volledig geautomatiseerd. Wel lichten wij bepaalde aanbiedingen uit, dit zijn aanbiedingen die op basis van onze bezoekersstatistieken interessant blijken te zijn. En daar kan jij als bezoeker je voordeel mee doen!

Bij het vergelijken van aanbiedingen is het belangrijk om te berekenen wat je over de gehele looptijd van het abonnement kwijt bent voor je iPhone + abonnement. Speel dan ook met de knoppen en schuifjes in de vergelijker. Soms is het namelijk voordeliger om te kiezen voor een hogere eenmalige bijdrage omdat je dan een lager maandbedrag hebt voor je abonnement. Zeker als je niet zoveel data, belminuten of sms’jes nodig hebt. Omdat je bijvoorbeeld veel gebruikmaakt van WiFi.

Waarom iPhones vergelijken?

De iPhone is een stijlvolle smartphone van een hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit staat voorop bij het bedrijf Apple en daarnaast wordt er ook veel aandacht geschonken aan het design van de iPhones. Dit heeft in de afgelopen 10 jaar veel indruk op ons gemaakt, want de iPhone is niet meer weg te denken. Lange tijd is de iPhone de voorloper geweest op de smartphonemarkt, maar de laatste jaren komen ook andere merken met innovatieve modellen. Echter, is de iPhone nog altijd één van de betrouwbaarste toestellen en daarom een goede keuze!

Er zijn verschillende iPhone modellen op de markt en wanneer je iPhones vergelijkt kom je er achter welk toestel echt iets voor jou is. Voordat je een iPhone koopt, dus eerst even deze tekst lezen! We snappen dat je het liefst het nieuwste model wilt hebben, maar deze is dan ook wel de duurste en misschien voldoet een iets ouder model ook wel prima aan jouw wensen!

De iPhone vergelijken, waarin verschillen ze van elkaar?

Op deze pagina vergelijken we de specificaties van de iPhones die op dit moment te koop zijn. Dat zijn de:

–        iPhone 5 / 5C / 5S
–        iPhone 6 / 6S / 6 Plus / 6S Plus
–        iPhone SE
–        iPhone 7 / 7 Plus
–        iPhone 8 / 8 Plus
–        iPhone X

Eén voor één zullen we de belangrijkste specificaties toelichten. iPhone prijzen noemen we hier niet bij, want die zijn afhankelijk van wanneer je hem koopt en van een eventueel abonnement. In de vergelijker hierboven kun je de meest recente en eventuele aanbiedingsprijzen zien!

De iPhone 5, 5C en 5S vergelijken

De iPhone 5 kwam in september 2012 op de markt. Een innovatie ten opzichte van het voorgaande model was, dat het scherm een stuk groter is geworden. Een stuk beter om door je apps te scrollen en de laatste nieuwtjes te volgen. Daarnaast bevat deze iPhone ook een A6 chip, welke een stuk sneller is als z’n voorganger. Deze iPhone heeft een goede front camera en een redelijke batterijduur. Destijds echt een topmodel, nu nog steeds vrij degelijk al is de techniek in dit toestel wel ingehaald door de nieuwere modellen uiteraard.

Scherm 4 inch
Gewicht 112 gram
Camera 8 megapixel
Chip Apple A6
Standbytijd 224 uur

De iPhone 5S is vergelijkbaar met de iPhone 5, maar wel een stuk verbetert. Dit model kent een nog snellere processer (A7) en is de eerste iPhone die is voorzien van een vingerafdrukscanner. Daarmee is dit model wel iets duurder. De iPhone 5C is tegelijk met de 5S uitgekomen, maar de 5C is juist een goedkopere versie. Deze iPhone is vergelijkbaar met de iPhone 5, maar dan met een plastic behuizing.

De iPhone 6 modellen vergeleken

2 jaar na de iPhone 5, werd de iPhone 6 aangekondigd. Een smartphone die een stuk groter is geworden, maar wel een stuk dunner met stijlvolle afgeronde hoeken. Het scherm betreft een Retina HD scherm en gaat stijlvol over in de randen van de telefoon. Als we de iPhone vergelijken met de 5 of 5S is dit een grote vooruitgang, waar de tijd destijds ook om vroeg. De camera is voornamelijk verbetert en ook de accuduur. Eigenlijk is dit toestel echt op alle fronten beter dan de iPhone 5.

Scherm 4,7 inch (5,5 inch 6 Plus)
Gewicht 129 gram
Camera 8 megapixel
Chip Apple A8
Standbytijd 240 (10 dagen)

 

Een jaar later kwam de iPhone 6S en 6S Plus uit. Qua uiterlijk geen verschil, maar qua innerlijk des te meer. Deze modellen hebben een snellere A9 processor in combinatie met 2GB werkgeheugen. Het display van de 6S en 6S plus is een stuk sterker en de camera is voorzien van 12 megapixel. De grootste ontwikkeling is de 3D Touch. Dit maakt het scherm drukgevoelig, waardoor je er nog sneller en makkelijker mee kunt omgaan.

De iPhone SE, een formaatje kleiner

Toch bleef er vraag bij de Apple fans. Alle nieuwe innovaties werden zeer op prijs gesteld, maar niet iedereen had behoefte aan zo’n groot 4,7 inch scherm of zelfs 5,5 inch. Daarom heeft Apple de iPhone SE uitgebracht. Deze iPhone is eigenlijk van binnen gelijk aan de iPhone 6, maar in het jasje van de iPhone 5. Lekker compact en toch voorzien van high- end specificaties.

Deze iPhone vergelijk je met de onderstaande informatie:

Scherm 4 inch
Gewicht 113 gram
Camera 12 megapixel
Chip Apple A9
Standbytijd 240 uur

iPhone 7

De iPhone 7 is tegengevallen qua vernieuwingen, maar nog altijd een uitstekende smartphone. Het design is vergelijkbaar met de iPhone 6 en 6 Plus. De iPhone 7 is voorzien van een dubbele cameralens voor extra mooie foto’s. Er kan ook voor het eerst optisch worden ingezoomd. Ook een mooie verbetering is dat dit de eerste waterdichte iPhone is!

Scherm 4,7 inch (5,5 inch 7 Plus)
Gewicht 138 gram
Camera 12 megapixel
Chip Apple A10
Standbytijd 240 uur

Kies jij voor de iPhone 8?

De iPhone 8 heeft veel weg van de iPhone 7 als we de iPhones vergelijken op hun uiterlijk. Van binnen zijn er wel een aantal technische verschillen. Zo is de 8 voorzien van een snellere A11 bionic chip en heeft het toestel een LCD-display. Deze iPhone 8 kun je voortaan draadloos opladen, waardoor eigenlijk alles rondom dit toestel draadloos gebruikt kan worden. De AirPods (draadloze oortelefoons) doen dit al sinds de iPhone 7 op de markt is gekomen

Scherm 4,7 inch (5,5 inch 8 Plus)
Gewicht 148 gram / 202 gram
Camera 12 megapixel
Chip Apple A11

Of de nieuwste iPhone X?

De iPhone X is hét nieuwste model in de rij! Dit model is in november 2017 op de markt gekomen. Als we deze iPhone vergelijken met haar voorganger vallen een paar dingen op: De innovaties. Het design is helemaal vernieuwd. Het scherm bestaat uit een OLED-scherm wat de hele voorkant vult. Dit komt over als een enorm scherm zonder homeknop, die ontgrendelt kan worden via gezichtsherkenning.

De iPhone X beschikt over een verbeterde dubbele cameralens aan de achterkant, die ook gebruikt wordt voor de ARKit

Scherm 5,8 inch
Gewicht 174 gram
Camera 12 megapixel
Chip Apple A11

iPhone kopen? Je vindt de beste aanbiedingen via onze onafhankelijke prijsvergelijker!
De volgende 4 Topdeals laten je de meest door onze bezoekers bezochte aanbiedingen zien
van Goedkoopste-iPhone.nl in de afgelopen week, doe er je voordeel mee!

ACTIE iPhone SE 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €20,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

ACTIE iPhone 6 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €18,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

ACTIE iPhone 6S 32Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €28,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

ACTIE iPhone SE 16Gb

2000 mb

100 minuten

Totaal €11,00 p/m

Bijbetaalprijs €225,-

Shops

15 Reacties

  • Beste Charles,

   Mocht jij een groot voordeel weten waarom je een losse iPhone zou moeten aanschaffen, dan horen wij dit graag. Omdat de iPhone toestellen (tegenwoordig) zonder simlock worden geleverd bij abonnementen, zijn er voor ons (op dit moment) geen voordelen om een los toestel aan te schaffen.

  • Beste Haantje,

   Als je het exact wilt weten, dan helpen wij je graag verder. Laat ons dan even weten welke iPhone je voorkeur heeft en hoeveel belminuten en sms je graag zou willen binnen je simonly.

   Maar over het algemeen kom je met een los toestel + de kosten van een simonly abonnement na 1 of 2 jaar op exact hetzelfde bedrag of iets lager uit.

   Zeker wanneer je extra internet wenst, loopt de korting op het toestel flink op in combinatie met een abonnement. Daarmee loopt dus jouw voordeel op over de totale kosten voor 2 jaar.

 1. Ik wil graag een losse iPhone 6 met 64GB maar twijfel of ik nu beter een abonnement of los kan aanschaffen. Ik heb momenteel een simonly van Vodafone van 31 euro per maand, kan deze opzeggen of laten doorgaan. Als ik de iPhone 6 een beetje voordelig wil krijgen, zit ik aan een abonnement van 54 euro per maand. Dit wil ik liever niet. Hebben jullie nog alternatieven die ik over het hoofd zie?

  • Beste Marco,

   Wij hebben u per telefoon geholpen. Mocht je tegen de tijd dat je abonnement verloopt weer vragen hebben, dan vernemen wij graag weer van je.

   Met vriendelijke groet,
   Ronald

 2. ik ben aan het twijfelen tussen iPhone 6s plus 16 gb of iPhone 6 plus 64 gb zijn allebei 34 euro in de maand en mij lijkt 16 gb wel een beetje weining

  • Hoi Jelle, ik hoop dat ik de keuze iets gemakkelijker voor je kan maken. Ik begrijp dat je maximaal €34 per maand wilt betalen voor een abonnement (Tele2?) met een gratis toestel? De iPhone 6S Plus is natuurlijk een geweldig toestel. Eén van de redenen waarom hij zo geweldig is, zijn de camera’s. De (front)selfie camera is nu 5 MegaPixels en de normale camera is geupgrade naar maar liefst 12 MegaPixels! Ga je ook nog muziek downloaden (lokaal plaatsen van Spotify e.d.) dan zul je inderdaad al heel snel tegen de 16GB beperking aanlopen. Wat ons betreft hadden de nieuwe 6S toestellen best wel mogen beginnen bij 64GB – 128GB en 256GB…

   Dus om de teleurstelling te voorkomen dat je toestel over 6 maanden al vol zit…. (herkenbaar probleem bij ons op de redactie….) zou het geen verkeerde keuze zijn om te kiezen voor de iPhone 6 Plus met 64GB geheugen. Hier zul je zeker geen spijt van krijgen! (En hij ziet er van buiten (bijna) hetzelfde uit… 😉

  • Bestes Hans, het beste kun je even opzoek gaan naar een iPhone repair center bij jou in de buurt. Tegenwoordig zitten deze wel in de meeste steden. Reken op minimaal 150 tot 200 euro. Wellicht is het beter om voor een nieuw of 2e hands toestel te gaan. Succes met de reparatie of keuze om voor een nieuw / 2ehands toestel te kiezen!

 3. ik heb een iphone 5 16gb met oplader (nog original) en box van iphone 4. Heeft iemand hier interesse in? Ik vraag hier €200 voor. Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment