Leuke iPhones met €30 budget p/m

In deze prijscategorie (combinatiedeals van maximaal 30 euro) zijn vrij veel leuke iPhone toestellen te vinden. Met bijv. de iPhone 6S of SE, maar natuurlijk ook de iPhone 7. Soms zelfs tijdelijke aanbiedingen met de iPhone 8 of Plus varianten! Op deze pagina hebben we enkele interessante, vaak tijdelijke, promoties opgenomen.

Onderstaande aanbiedingen zijn maximaal geldig tot 31 april a.s.

Uiteraard zijn er voor maart vele honderden andere aanbiedingen te vinden, hiervoor kan je onze vergelijkingsmodule gebruiken die je op elke pagina aan de rechterzijde terugvindt, en automatisch dagelijks tientallen webshops afzoekt. Op dit moment hebben wij tot (tot 31 maart) een aantal leuke acties gevonden die het dichtst bij een budget van €30 per maand komen.

Een iPhone voor laagst mogelijke prijs rond de 30 euro p/m

Benieuwd naar de aanbiedingen voor bijvoorbeeld maximaal 20 euro of maximaal 10 euro per maand? Ook die hebben wij gevonden. Vaak zijn deze abonnementen zelfs al inclusief een gemiddelde 500 MB of vrij nette 1000 MB internet, maar een wat minder hoog aantal belminuten. Bijvoorbeeld 150 of 200 belminuten per maand. Als u natuurlijk na enkele maanden meer MB´s of belminuten nodig heeft kan je je abonnement vaak direct opwaarderen naar een hogere, dit brengt natuurlijk wel maandelijkse hogere kosten met zich mee. Maar daar krijg je dan ook iets voor.

Dagelijks zoeken wij naar nieuwe leuke aanbiedingen met een iPhone voor maximaal 30 euro per maand. Let op dat een iPhone nooit gratis is, je betaald vaak via een separaat toestelbundel gespreid. Let op; geld lenen kost geld

Zoek je iPhone aanbiedingen tot €10,- of €20,- p/m?

Bekijk dan onze leuke acties tot €10 of tot €20 per maand! Laatste update 29 maart 2017.

12 Reacties

 1. goedemiddag, ik probeer jullie te bellen maar niemand neemt op?? Ben op zoek naar die aanbieding op de site i Phone 5s va 25 Euro???

  Mvgr E Kruijzen

  • Beste E Kruijzen,

   Onze excuses dat wij u niet te woord hebben kunnen staan. De aanbieding kunt u hier terug vinden. Momenteel voor €19 met 1GB internet, of €29 bijbetalen met 500MB internet.

  • Dat is zeker mogelijk. Bij een dergelijk abonnement moet je wel iets bijbetalen voor de iPhone 6, ongeveer 150 euro. Als je iets meer per maand wilt betalen (zeg 4 euro) dan wordt dit nog maar 68 euro. Bekijk bijvoorbeeld deze aanbieding.

  • Beste A. Ruyter,

   Dat zou heel goed mogelijk kunnen zijn. Over welke aanbieding gaat het? De aanbiedingen bij ons online zijn meerdere malen per dag aan verandering onderhevig. Het kan heel goed zijn dat de aanbieding die u heeft gezien ging om een Refurbished of Pre-owned iPhone 6 toestel. De abonnementen hiermee zijn namelijk een paar euro voordeliger per maand. U kunt op dit moment ook nog kiezen voor een splinter nieuw iPhone 6 toestel, daarvoor betaald u in sommige gevallen 2 tot 3 euro per maand extra op uw abonnement. Dit is dan verwerkt binnen het toestelbundel component van uw abonnement.

  • Hoi Kubra,

   Wanneer je op de aanbieding klikt (ik weet namelijk niet welke actie of abonnement jouw voorkeur heeft) dan heb je in de meeste gevallen de keuze uit 2 of meer kleuren. In dat geval zou de gouden of zilveren versie er zo goed als zeker tussen moeten zitten. Mocht je toch nog moeite ervaren met het vinden van jouw toestel, laat dan even weten welk toestel (16GB, 64GB of 128GB) kleur, netwerk en belminuten en internet je wenst. Dan kunnen wij iets specifieker met je mee zoeken!

 2. Ik zoek een iPhone 6s rose gold 16gb abonnement met 1000 mb internet die €25 euro per maand kost, zonder bijbetaling.

  • Hoi Miryam, voor €25 per maand met een gratis toestel gaat helaas niet lukken. Je zult minimaal op €10,- per maand extra (dus €35,-) dienen te rekenen. Voor 25 euro per maand kun je wel een abonnement afsluiten met 1000 mb internet wanneer je het niet erg vind om €260 voor de iPhone 6S te betalen. Mocht je deze aanbieding interessant vinden, laat het ons dan even per e-mail of bericht op de site weten.

 3. Ik heb nu de iPhone 4, nu heb ik een abonnement voor € 34,-. Graag zou ik de iPhone 6 willen hebben met het abonnement wat ik nu heb, is dit mogelijk of moet de iPhone 6 kopen?

  Graag een reactie.

  • Het huidige abonnement van rond de 34 euro kun je altijd langer aanhouden dan het contract is aangegaan. Met een iPhone 6 kan dat abonnement dan ook zeker gebruikt worden. In één van de telecom winkels kan de sim kaart omgeruild worden voor een kleinere versie die past in een iPhone 6.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment