De goedkoopste iPhone SE prijzen van maart 2017

Maak kennis met de iPhone SE, de krachtigste 4-inch smartphone van Apple OOIT. Hoe groot het succes ook is voor de iPhone 6S en 6, voor veel mensen zijn deze toch nét iets te groot. Laat staan de iPhone 6(S) Plus! Maar als je een kleiner model iPhone wilde, dan moest je de iPhone 5S kiezen, die toch al weer wat ouder is. Maar nu is er de iPhone SE! De iPhone SE is absoluut de goedkoopste iPhone die je kunt kopen. Want niet alleen voor de prijs kies je voor de SE, ook voor z’n prestaties. De iPhone SE is een echte aanrader!

De compacte iPhone SE heeft het geliefde 4-inch Retina-display gekregen, een A9-chip gekregen en met de 12-megapixel iSight-camera schiet je net zulke scherpe, gedetailleerde foto’s en video’s alsof je een iPhone 6S hebt. Daarnaast kan je via Touch ID je iPhone SE gemakkelijk en veilig ontgrendelen. Je vingerafdruk is hét ultieme wachtwoord: uniek en je vergeet ‘m nooit!

Andere provider? Meer opslag? Andere kleur?

Bekijk véél meer topdeals op de volgende pagina:

iPhone SE krachtigste 4″ ooit

De iPhone SE lijkt aan de buitenkant totaal niet op de iPhone 6S of 6. Maar de SE bevat wel dezelfde geavanceerde chipset als in de iPhone 6S (en 6S Plus): de A9-chip. Dankzij de 64-bits structuur is dit toestel razendsnel, zelfs 2x zo snel als de 5S. En als je het leuk vindt om te gamen of met grafische Apps aan de slag te gaan, dan is het handig om te weten dat de SE grafische prestaties benaderd als dat van een gameconsole. Er is geen App te bedenken waar de iPhone SE moeite mee zal hebben. Bovendien keert Apple met de SE terug in 4 inch display-segment, het formaat waar ontzettend veel iPhone-fans naar smachten.

FaceTime HD en Live Photos

De iPhone SE heeft een Retina-display, dit is niet alleen perfect om naar te kijken, maar het fungeert ook nog eens als een flitser voor je FaceTime camera. Apple noemt dit “Retina Flash” en werkt met een speciale chip zodat het display een korte en krachtige flits produceert. Zo maak je dus ook bij slechte belichting, of zelfs in het donker, een selfie van uitmuntende kwaliteit.

Door de toevoeging “Live Photos” laat Apple foto’s tot leven komen, het zijn dus bewegende foto´s mét geluid. Zo maak je van elke foto een levendige herinnering. De camera van de SE is net zo scherp als die van de iPhone 6S; met 12 megapixels, Live Photos en filmen in 4K resolutie.

Specificaties iPhone SE

 • Formaat: L=12,4 cm x B= 5,9 cm x D=0,8 cm
 • Gewicht: 113 gram
 • Opslagruimte: keuze uit 16GB, 64GB
 • Stand-by tijd: tot 10 dagen
 • Spreektijd: tot 14 uur
 • Besturingssysteem: Apple iOS 10
 • Touch ID fingerprint
 • Processor: A9, 64 bits
 • Werkgeheugen (RAM): 2 GB
 • Beeldscherm: 4 inch
 • Camera: 12 megapixelcamera met dual-LED Flitser + 1,2 MP frontcam

Bekijk de beste iPhone SE deals op onze aanbiedingenpagina met deals van o.a. Hollandsnieuwe, KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile en vele andere..

Naar de deals

1 Reactie

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment