De goedkoopste iPhone 6S prijzen van maart 2017

Op deze pagina vind je de goedkoopste iPhone 6S aanbiedingen. Apple houdt met de 6S lijn ook dit jaar vast aan de traditie om niet elk jaar drastisch het design te veranderen. Oké, de 6S lijkt qua design best op de iPhone 6, maar daar houdt de vergelijking ook echt direct op. De iPhone 6S zet qua hardware enkele grote stappen!

Zo zit de iPhone 6S bomvol nieuwe technologieën zoals 3D Touch, 12 Megapixel iSight camera, Live Photos en het glas is nóg sterker en beter bestand tegen krassen. Bekijk alle eigenschappen iets lager op deze pagina. De iPhone 6S is te koop met 16GB, 64GB of 128GB geheugen en in de kleuren goud, rozé goud, zilver (soms ook wel wit genoemd) en “spacegrijs” (titanium grijs).

Nieuw: 3D Touch!

De iPhone 6S en 6S Plus krijgen 3D Touch! Door zacht of juist hard op het scherm te drukken activeer je een pop-up menu. Nog nooit eerder vertoond op een smartphone! Door iets meer druk op de camera-app te zetten kan je direct een “video opnemen” of toch maar een “selfie maken”. Het zijn snelkoppelingen naar acties in de App die het meest worden gebruikt. 3D Touch werkt ook in Apps waarbij je bijvoorbeeld een preview kunt zien van een mail, zonder de mail direct te openen.

Bekijk de beste iPhone 6 deals op onze aanbiedingenpagina met deals van o.a. Hollandsnieuwe, KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile en vele andere..

Naar de deals

Specificaties iPhone 6S

 • Besturingssysteem: iOS 10
 • Afmetingen: L=13,8 cm, B=6,7 cm, D=0,7 cm
 • Gewicht: 143 gram
 • Scherm: 4,7″ Retina HD display met 3D Touch
 • Opslagruimte: keuze uit 16GB, 64GB of 128GB
 • Processor: Apple A9 chip met 64-bit technieken
 • Netwerk: bluetooth 4.2, GPRS, WiFi, 4G
 • Overig: Fingerprint identity sensor, NFC, LTE3
 • Camera voor: 5-MP, 720p HD video
 • Camera achter: nieuwe 12-megapixel iSight camera met Live Photos, Autofocus met Focus Pixels. Panorama (tot 63 megapixels). 4K video, 1080p HD video recording en veel meer…

Apple’s 3D Touch

Zowel de iPhone 6S als de iPhone 6S Plus krijgen Apple´s nieuwste schermtechnologie; 3D Touch! Door deze toevoeging is het scherm nog gevoeliger geworden voor aanrakingen. Door zacht of juist hard op het display te drukken activeer je verschillende mogelijkheden, soms komt er zelfs een submenu op. Dit is nog nooit eerder vertoond op een smartphone! Door bijvoorbeeld (relatief) hard op de camera-app te drukken komt er een popup op met daarin de volgende keuzes: “video opnemen” of toch maar een “selfie maken”. Dit zijn als het ware snelkoppelingen naar acties in de App die je wilt gebruiken, dit scheelt je handelingen en is érg efficient. Vanaf het startscherm worden direct al enkele Apps ondersteund, zoals Instagram, Facebook en Dropbox en diverse Apple-apps. 3D Touch werkt ook in applicaties waarbij je met meer druk bijvoorbeeld een preview kan bekijken van een mail, zonder direct de mail te openen

12 en 5 Megapixel camera´s

Het is de eerste megapixelupgrade in vier jaar tijd. Apple heeft de afgelopen jaren altijd aangegeven dat het moment nog niet “daar” was. Apple vindt dat niet alleen het aantal megapixels van belang moet zijn, het gaat ook hier niet om kwantiteit maar om kwaliteit. In de achterzijde van de iPhone 6S zit nu een fraaie 12 Megapixels sterke iSight Camera ingebouwd. Aan de voorzijde zit een 5 Megapixels camera voor selfies, in de iPhone 6 zit een 1,2 Megapixel camera. Bovendien kan bij het maken van een selfie het scherm nu wit oplichten wat dient als extra (natuurlijke) belichting bij het maken van een selfie, geen enkele andere smartphone heeft dit!

Ultra HD (4K) video’s en Live Photos

Dankzij met name de nieuwe camera aan de achterzijde is het nu ook mogelijk om Ultra HD Video’s (4K) te maken met de iPhone 6S. Ultra HD kent een resolutie van maar liefst 3840 x 2160 pixels. Wat voor ongekende haarscherpe beelden zorgt. Een leuk iets is Live Photos; standaard neemt de camera naast een normale foto ook meerdere foto’s (1,5 seconde) van voor en na de hoofdfoto. Op deze manier komen foto’s een beetje tot leven, zonder dat het een video wordt. Hoeveel ruimte zo’n livefoto in beslag neemt is onduidelijk, maar volgens Apple is dit niet veel meer dan een normale foto met 12 Megapixels.

Bekijk de Hands On met de iPhone 6S (Plus)

10 Reacties

  • Beste Khadija,

   Ja deze aanbieding is zeer zeker nog actueel. Je hebt jouw vraag gesteld op de pagina van de iPhone 6S, deze is nog niet leverbaar en vandaar dat je mogelijk deze aanbieding (nog) niet terug kon vinden. Bekijk de aanbieding op deze pagina bij ons: /iphone-6/

   Mocht je nog verdere vragen hebben, dan verneem ik deze graag!

   Succes!

  • Beste MartinS, vanavond is de officiële bekendmaking van de nieuwe iPhone. Wij verwachten dat deze te bestellen middels voorinschrijving is vanaf 25 september. Of het toestel dan al direct leverbaar zal zijn, of pas begin oktober is nu nog niet duidelijk.

 1. De geruchten waren dat vandaag de voorinschrijving begon voor de iphone 6s (en plus). Helaas nog niet kunnen spotten ergens. Zijn er inmiddels al concretere data bekend? Of kunnen we later vandaag nog wat verwachten?

  • Hallo Esther, de voorinschrijving verloopt dit jaar iets anders dan je wellicht uit het verleden kent, je kunt nu al direct het contract afsluiten dat je voorogen hebt. De verwachte levertijd staat bij verschillende telecomshops op 2 tot 3 weken vanaf vandaag.

   Wij hebben op deze pagina enkele interessante aanbiedingen uitgelicht. Hier aan de rechterzijde van onze website vind je onze zoekmodule waar je sinds 24 september ook kunt zoeken naar iPhone 6S en 6S Plus aanbiedingen. Normaal bij ongeveer 30 webwinkels, op dit moment zijn er nog maar enkele webwinkels waar je alvast kunt bestellen, maar wij verwachten dat dit er vanaf begin oktober veel meer zullen gaan worden.

   Via jouw voorkeur selectie kun je elke dag zien of de beste aanbieding voor jou er al bij zit. Op dit moment is het nog even wachten op de prijzen met T-Mobile, en met Vodafone staan de eerste leveringen al wel gepland. Maar ook met Tele2 verwachten wij dat er snel uitgeleverd zal gaan worden!

 2. Hallo, kunnen jullie mij vertellen waarom de 6s met dezelfde capaciteit veel duurder kost dan de 6? Elk jaar lag de prijs rond de 599 of 699. Nu is daar weer €50 bovenop gezet.

  Verwachten jullie dat de prijs snel gaat dalen? Alvast vriendelijk bedankt. Ron

  • Beste Ron, Dat antwoord moeten wij jou helaas verschuldigd blijven… Verder verwachten wij niet dat de prijs van een los iPhone 6S toestel zal gaan dalen. Maar om hier zeker van te zijn, zou je nog heel even te wachten. Als de prijzen over een week of 2 nog steeds zo zijn, dan zal deze geldig blijven tot eind 2016 verwachten wij. De prijzen van de iPhone 6 en iPhone 5S zullen naar alle waarschijnlijkheid nog wel iets gaan dalen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment