iPhone op het 4G netwerk

iPhone met 4g netwerk, hoe staat het ervoor?

Met deze pagina willen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van de 3 grootste providers met het uitrollen van 4G. Dit nieuwe 4G netwerk zal er voor zorgen dat internet tot wel 10 keer sneller wordt dan nu met 3G het geval is.  Natuurlijk kijken wij dan in het bijzonder uit naar netwerken geschikt voor de iPhone toestellen.

KPN 4G netwerk

KPN is druk bezig met het uitrollen van haar 4G netwerk. Als eerste zullen Rotterdam en Den Haag beschikken over het zeer snelle 4G internet. De verwachting is dat rond de zomer ook steden in midden Nederland over sneller internet zullen beschikken. In 2014 moet het mogelijk zijn dat alle KPN klanten, mits een 4G of 2500MB + abonnement, hiervan gebruik kunnen maken.

Vodafone

Vodafone heeft haar focus voor begin 2013 nog gericht op het sneller maken van het bestaand 3G netwerk. Zij wil dit tot 1,5 keer sneller maken dan nu mogelijk is, voor alle bestaande klanten van Vodafone. Medio half 2013 (2014) zal ook het 4G netwerk volledig door heel Nederland uitgerold gaan worden. Momenteel test Vodafone wel met haar 4G netwerk in onze hoofdstad Amsterdam.

Stel je vraag / Reageren