iPhone 4S Bij Hollands Nieuwe 275 SimOnly

Nu aan het lezen
iPhone 4S Bij Hollands Nieuwe 275 SimOnly

De nieuwste abonnementen van Hollands Nieuwe zijn een aanrader voor iedereen die graag een iPhone 4S wil, veel belt, vaak online wil zijn en niet te veel wil betalen aan maandelijkse kosten. De voorafvoordeel 550 of 775 is een absolute aanrader voor iedereen die alles uit zijn of haar nieuwe iPhone 4S wil halen!

Hoeveel internet is voldoende?

Mocht je nu jezelf afvragen hoeveel internet jij gebruikt, of zal gaan gebruiken, lees dan dit onderzoek wat laat zien dat 450 MB ruim voldoende is voor de meeste mensen. Met de databundel van Hollands Nieuwe kun je dus prima uit de voeten!

Snelheid netwerk/Provider

Hollands Nieuwe geeft op alle bundels bij hun abonnementen een maximale snelheid van 2 Mbps. Dit moet absoluut voldoende zijn om het laatste nieuws, je email, het installeren van Apps en het bekijken van Youtube filmpjes (beperkt).

Natuurlijk is er naast dit abonnement altijd nog WiFi op de iPhone 4S beschikbaar. Het is hoe dan ook altijd aan te raden om zodra je thuis of bij vrienden bent, automatisch over te schakelen naar het WiFi netwerk.

Bekijk hieronder de verschillende iPhone 4S abonnementen bij Hollands Nieuwe:

Voorafvoordeel Maandlasten Belminuten sms Internet bundel Max internet speed
Hollands nieuwe
75 € 12 75 75 0 MB nvt
175 € 14 175 175 0 MB nvt
275 € 16 275 275 500 MB 2.0 Mbps
550 € 34 550 550 500 MB 2.0 Mbps

Zit je nog met een vraag of kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem, stel dan jouw vraag aan onze redactie door jouw vraag onder dit artikel in te vullen. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Conclusie: Hollands nieuwe 275 vergeleken

In ons artikel waar wij alle grote providers vergelijken kun je zien hoe de bedragen exact variëren voor het toestel en de maandelijkse kosten voor het abonnement. Met 275/300 belminuten betaal je bij alle andere providers in elk geval een flink stuk meer!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
17%
Gehad
0%
Nooit meer
83%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl
Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.
 • Jeane
  1 augustus 2013 at 09:06

  Ik ben per 1 augustus 2013 met een abbon. bij hollandsnieuwe maar mijn gsm doet het niet, wat te doen?

 • Joris
  31 juli 2013 at 09:46

  Hoe is de dekking van Hollands nieuwe rond Utrecht? Bedankt. Joris

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   1 augustus 2013 at 08:04

   Beste Joris,

   Hieronder kun je in een eerder antwoord van ons de dekking van Hollands nieuwe in heel Nederland terug vinden. Om voor nu jouw vraag te beantwoorden: Hollands nieuwe heeft in en rond Utrecht prima dekking!

 • sander
  4 maart 2013 at 16:04

  intown-gsm had de i phone 4s 16G voor 379 te koop staan is het slimmer om de gsm los te kopen en dan pasent abonnement naar keuze erbij te zoeken

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   4 maart 2013 at 18:32

   Beste Sander,

   Wij kennen deze shop niet, maar kunnen ons niet voorstellen dat de iPhone 4S zo goedkoop leverbaar kan zijn. De iPhone 4S zou op zijn minst toch nog wel 550 euro los moeten kosten. Gaat het om een nieuwe of gebruikte telefoon?

   Voor 379 euro zou je de telefoon best los kunnen kopen. De keuze is even afhankelijk van het aantal belminuten, sms en hoeveelheid internet dat je graag zou willen. Anders zou je natuurlijk een simonly of prepaid kaart los kunnen aanschaffen.

   Hoeveel belminuten, sms en internet zou je minimaal wensen of nodig hebben?

   Mvg,
   Redactie Goedkoopste-iPhone.nl

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  29 september 2012 at 08:17

  Goedemorgen Marjan,

  Wij horen zelf wisselende verhalen over Hollands nieuwe. Het Netwerk is Vodafone, dus dat zit wel goed. wel is de internet snelheid lager dan wanneer je bij Vodafone zelf afsluit. Maar daar betaal je dan ook veel lagere maandlasten voor.

  Het is momenteel 50/50 wat wij aan positieve en negatieve reacties ontvangen. Je hebt gelijk dat de iPhone 4 een stuk trager is dan de 4S, en de 4S o.a. ook een veel betere camera bezit (8MP i.p.v. 5MP). Als wij het zo horen begrijp je de verschillen goed en kun je het beste voor de 4S gaan!

  Veel negatieve reacties gaan over het bereik, bekijk hieronder op de kaart de dekking van Hollands nieuwe. Of klik op de link eronder voor een duidelijker overzicht!

  Dekking Hollands nieuwe Nederland

  Of bekijk deze kaart online hier

 • Marjan
  28 september 2012 at 19:37

  Is op dit moment nog steeds Hollandse Nieuwe 275 de goedkoopste oplossing voor de Iphone 4S? Dit is namelijk allemaal van een half jaar geleden en nu de Iphone 5 er ook is…..

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   28 september 2012 at 19:57

   Beste Marjan,

   Wij waren toevallig net bezig met het updaten van alle prijzen voor Hollandse nieuwe met de iPhone 4S en 4. Zie de prijzen van de beste aanbiedingen van dit moment bovenaan deze pagina. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij deze graag.

   Ps: bekijkt u ook eens de aanbieding met Hollands nieuwe met een iPhone 4. Dat scheelt u bijna 200 euro in aanschaf!

   Succes met uw keuze!

   • Marjan
    28 september 2012 at 20:32

    Wat fijn om zo snel een reactie te krijgen!
    De iPhone 4 begreep ik is wel veel trager dan de 4S. De 5 is mij echt te duur maar ik wil wel een echt goed toestel aanschaffen met een abonnement waar je ook de belminuten mee kan nemen naar een volgende maand en het liefst ook zakelijk kan aanschaffen.
    Wat ik begreep was dat dat inderdaad allemaal kan bij Hollands nieuwe. Hebben jullie ervaring of dit een goede profider is waar ik 2 jaar tevreden over kan zijn?

 • Marie Mart
  26 mei 2012 at 13:30

  Ik lees overal dat Hollandse Nieuwe geen micro simcard levert. Hoe kan ik dan toch mijn HN abonnement met een iphone combineren?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   26 mei 2012 at 13:44

   Hallo Marie,

   Dat is terecht een zeer goede vraag. Nu is het zo dat Hollands Nieuwe zelf geen iPhone aanbiedt bij een abonnement, en wij ook enkel dit abonnement kunnen aanbieden in combinatie met Studentmobiel. Zij leveren de iPhone 4S en sluiten voor jou het HN abonnement af. Wij hebben nog niet eerder melding ontvangen dat het niet mogelijk is, en gaan er vanuit dat Studentmobiel wel een mini sim mee levert met de bestelling.

   Voor verdere vragen kun je altijd contact met Studentmobiel opnemen via de volgende pagina Contact en vragen

   Mocht je nog andere vragen of ervaringen hebben, dan horen wij dit graag.

   Mvg,
   De Redactie

 • Tony
  22 februari 2012 at 15:52

  Als ik naar de aanbieding van Hollandse nieuwe (275 min) voor 1 jaar ga kijken op studentenmobiel zie je daar idd 17,50 en 500 euro voor het toestel. Er staat dan wel bij dat je voor mobiel internet nog eens 10 euro per maand moet betalen ? Met de 1e maand gratis dan komt het maandabedrag na 1 maand op 27,50 klopt dat ?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 februari 2012 at 16:35

   Beste Tony,

   Dat klopt, eerste maand 17,50 en daarna nog 11 maanden 27,50 per maand!

 • Marleen
  13 januari 2012 at 20:39

  Bedankt!! Dat is toch netjes.

 • Ruben
  12 januari 2012 at 21:33

  Beste redactie,

  Allereerst bedankt voor de mooie duidelijke reactie, ik vind het een erg leuk initiatief dat jullie deze site zo goed bijhouden en zo duidelijke uitleg geven.

  Snel internet is inderdaad fijner dan langzaam, dat begrijp ik, maar is het ook echt zo dat T-mobile 7.6 mb/s internet heeft, dit is immers een maximum, het zou dus kunnen dat de standaard snelheid rond hetzelfde ligt als dat van HN. Hebben jullie hier praktijkervaring mee? Hierbij komt nog dat ik mijn internet voor het grootste gedeelte nodig zal gaan hebben op school waar het bereik niet zo geweldig is.

  Daarbij is het natuurlijk fijn als je zorgeloos onbeperkt kunt internetten, maar de youtube filmpjes daar kan ik wel mee wachten tot thuis omdat deze nu eenmaal ontzettend veel data kosten. Met whatsapp, twitter en een beetje surfen op internet en eventueel nog wat internet updates binnen apps zelf moet 500 MB per maand toch meer dan genoeg zijn of heb ik het nu mis?

  Mijn vraag is dus aan de hand van bovenstaande twee punten of het wel verstandig is om in de plaats van de aantrekkelijke prijs van HN 150 euro meer te gaan betalen voor T-mobile?

  Mvg Stan

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   13 januari 2012 at 10:40

   Hoi Ruben,

   Bedankt voor je compliment, graag gedaan!

   Hopelijk kunnen wij je ook met de laatste stap helpen. Wij kijken elke dag naar deze website en stellen ons zelf ook de vraag voor welk abonnement of aanbieding wij zelf zouden kiezen als wij NU een nieuw abonnement zouden willen afsluiten.

   Zo kwamen wij als redactie vorige week een zeer interessant hulpmiddel tegen om redelijk goed door te krijgen hoeveel MB jij nu werkelijk nodig zal hebben. Je stelt de schuiven in op het aantal e-mails dat je per dag of week bekijkt, verstuurd en andere zaken die voor jou van toepassing zijn.

   Hieruit komt een aantal MB’s wat je als richtlijn (!) kunt gebruiken.

   Bekijk de simulator:
   (LET OP! stel de eerste in op Smartphone, als Laptop verbruik je namelijk meer!)

   Hoeveel internet gebruik ik straks?

   Wij van de redactie zijn mensen met nog een iPhone 3GS, 4 en 4S, hebben allemaal de App van KPN geïnstalleerd. Om een indicatie te geven, wij komen allemaal zo tussen de 8 tot 15 MB per dag / gemiddeld. Per maand is dat dus 250 tot 400 MB.

   Sommige van ons hebben nog een 1GB bundel, en blijven daar met gemak binnen! Nu bekijken wij bijna geen videosites, en als wij dit doen meestal over WiFi..

   Dan had je nog een vraag betreft de snelheid. Wij zijn nog niet bekend met positieve/negatieve reacties over het netwerk van Hollands nieuwe. Wij kunnen dus helaas nog geen ervaringen delen. Het is een juist gegeven dat de 7.2 Mbps een maximum snelheid is van T-Mobile. Dit zou dus in de praktijk ook wel eens lager kunnen uitpakken, afhankelijk waar je bevindt. Het zelfde zou natuurlijk ook kunnen gelden voor Hollands nieuwe..

   We kunnen er van uit gaan dat beide netwerken goed zijn, en dat de beloofde snelheden dus ook geleverd worden.

   Succes met de keuze!

 • Marleen
  12 januari 2012 at 01:25

  Is die 4,95 het 2e jaar verplicht? Toch weer 60 euro.. ?!?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   13 januari 2012 at 03:01

   Beste Marleen,

   Je krijgt het eerste jaar gratis, daarna is het gratis stop te zetten. Wel met inachtname van een maand. Het is dus niet verplicht.

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  12 januari 2012 at 00:10

  Beste Ruben,

  Je slaat de spijker op zijn kop. Internet is erg belangrijk geworden bij een abonnement, zeker als je de iPhone 4S niet wilt beperken in zijn functionaliteit.

  Dat is waarom wij altijd abonnementen naar voren brengen die het beste van beide in zich hebben. Mocht je per ongelijk toch eens een paar maanden extra moeten bellen, dan is het toch wel handig dat je wat belminuten achter de hand hebt.

  Hetzelfde geldt voor het data verkeer. Ben je na een week al door je bundel, dan moet je 3 weken wachten of bijbetalen voor elke MB die je bekijkt of verzend… Dat kan natuurlijk beter!

  Hollands nieuwe is met tipt nummer 1. Hierna ben je het voordeligst uit bij T-Mobile, met de iSmart 150. Daar betaal je na 2 jaar 966 euro. Dat is bijna 160 euro extra, je betaald slechts de helft voor de iPhone, en je hebt ook nog eens het eerste jaar onbeperkt internet (houdt dus rekening met €4,95 p/m extra voor het 2e jaar!). Met een extra opmerking dat je bij Hollands nieuwe niet het snelste internet krijgt. Bij T-Mobile is er de mogelijkheid dat je voor slechts 10 euro je tegoed weer kunt aanvullen/opwaarderen ter grootte van je huidige bundel (500MB)…

  Beide abonnementen (iSmart 150 en Voorafvoordeel 275) hebben standaard een databundel van 500 MB. Ga je hier overheen, dan kost dit bij Hollands nieuwe 0,038 per MB. Stel je verbruikt nog eens 500MB, dan komt dit op 19 euro extra voor deze ene maand.

  Bij T-Mobile kun je het maand tegoed met nog eens 500MB aanvullen door 10 euro naar T-Mobile over te maken. Hiermee is T-Mobile dus 50% voordeliger en je surft ook nog eens sneller. De maximale snelheid is bij Hollands nieuwe 2 Mbps en bij T-Mobile maar liefst 7.2 Mbps!

  Bekijk je vaak youtube of andere (zware) video sites (of games) dan zul je duidelijk merken dat T-Mobile sneller en beter zal laden…

  Ondanks dat je slechts de helft van het aantal belminuten krijgt, kun je in jouw geval het beste voor de iSmart 150 van T-Mobile gaan.

  Bekijk hier de beste T-Mobile aanbieding

  Mvg,
  Redactie Goedkoopste-iPhone.nl

 • Ruben
  11 januari 2012 at 21:41

  Beste redactie

  Ik ben op zoek naar een iPhone 4 S 16 GB i.c.m. een abonnement. Aangezien tegenwoordig internet het belangrijkste is in een abonnement en bellen en sms’en niet meer zo veel nodig zijn vraag ik mij af of er niet een vergelijkend abonnement is als deze maar dan met een lager aantal belminuten maar wél met (genoeg) internet. 275 belminuten is ver boven dat wat ik nodig heb, is het dan niet zonde om dit abonnement af te sluiten of is het toch een aanrader aangezien de totaalprijs na 2 jaar de laagst mogelijke is?

  Mvg Ruben

Stel je vraag / Reageren