Pre-order voorverkoop iPhone 6 & 6 Plus Nederland

iPhone 6 zwart met 16GB of 32GB vanaf 72 euro!

Eindelijk, daar is de nieuwe iPhone 6 dan officieel bekend gemaakt. Wij werken onze website elk uur bij, vanaf maandag 15 september is het mogelijk om de iPhone 6 & 6 Plus bij ons te bestellen voor de goedkoopste prijs van Nederland! Dit zal gaan middels voorverkoop, waarbij de volgorde van inschrijving ook de volgorde van de eerste uitleveringen zal zijn.

Hoe eerder u zich dadelijk zal aanmelden, hoe eerder u het nieuwe toestel in ontvangt kunt nemen wanneer de eerste lichting iPhone 6 toestellen in Nederland aankomt.

Eerste iPhone 6 prijs info!

De eerste prijzen zijn bekend geworden. Via onze pre-order starten de prijzen vanaf GRATIS met een Vodafone abonnement en vanaf €0 bij Tele2. Ook telfort en KPN abonnement al mogelijk. Bekijk de eerste prijzen hieronder.

iPhone 6- 6GB 72 euro aanbiedingEen los iPhone 6 toestel start (op dit moment nog..) vanaf €849.- voor de 16GB uitvoering.

Meer prijzen zullen wij snel bekend gaan maken!

Pre-Order iPhone 6

De eerste voorverkoop van losse toestellen en met abonnementen is begonnen, update elk uur. Vanaf nu is het mogelijk om alvast aanspraak te maken op de aller eerste iPhone 6 toestellen die dadelijk in Nederland zullen gaan aankomen.

Pre-order iPhone 6

  • Dana
    10 september 2014 at 20:44

    Ik kan geen datum vinden als ik nu een pre-order plaats, wanneer ik het toestel ongeveer kan verwachten. Weten jullie dit? alvast dank.

    • 10 september 2014 at 20:53

      Hallo Dana, zoals het er nu voor staat komt er een grote lading van nieuwe iPhone 6 toestellen op 26 september naar Nederland. Als je bij de eerste lichting zit, kun je rond die datum een bericht ontvangen.

Stel je vraag / Reageren