Hoe goedkoop zijn de nieuwe Telfort abonnementen?

Nu aan het lezen
Hoe goedkoop zijn de nieuwe Telfort abonnementen?

iPhone toestel met Telfort abonnementiPhone met Telfort abonnement

Telfort is in 2014 met compleet nieuwe abonnementstarieven en combivoordelen op de markt verschenen! Niet alleen maakt Provider Telfort haar abonnementen zeer transparant, ook de los afsluitbare iPhone toestelbundels zijn interessant. Let op; geld lenen kost geld.

Telfort volgt hiermee absoluut de trend dat zij de consument vrij laat om te kiezen. Wat ons betreft heeft Telfort zeer goed gekeken naar het gedrag van de consument, en geeft op verschillende

ACTIE iPhone 5S 16Gb

1000 mb

150 minuten

Totaal €22,00 p/m

Bijbetaalprijs €0,-

Shops

plekken op de website advies. Het advies laat je nadenken of het toch niet beter is om een net iets grotere internetbundel af te sluiten. Ook laat de website duidelijk zien hoeveel je kunt besparen door een slim combipakket wat Telfort een “Smartpakker” noemt af te sluiten.

Telfort probeert de klant te behouden door zo transparant mogelijk te zijn, en daarmee mee te denken wat uiteindelijk resulteert in de portemonnee van de consument.

De leukste (goedkope) iPhone aanbiedingen van Telfort

Als wij de nieuwe abonnementen van telfort bekijken, in elk geval voor de week van 06 oktober, zijn deze dan echt voordeliger? Wij hebben de proef op de som genomen en deze vergeleken met enkele andere providers zoals Tele2, KPN en T-Mobile.

OverzichtTele2TelfortT-MobileVodafone

Niet meer zoeken maar vinden!

iPhone-vergelijker-pijltjeStop met zoeken, want via onze iPhone vergelijker vind je de beste deals bij meer dan 20 webwinkels!

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

Geld lenen kost geld klein

iPhone 6 Telfort aanbiedingen:

iPhone toestel met Telfort abonnementTelfort heeft momenteel een breed aanbod van iPhone 6 acties. De volgende actie is niet te vinden bij Telfort zelf, maar enkel bij de webshops. Bekijk de iPhone 6 aanbiedingen:
Bekijk: Alle iPhone 6 aanbiedingen

Telfort nummerbehoud met nieuw iPhone toestel

Omdat wij hier regelmatig vragen over ontvangen, willen wij hierbij nog even aanstippen dat het echt zeer eenvoudig is om je huidige nummer te behouden wanneer je overstapt naar Telfort. Ben je het tijdens het proces vergeten, dan vind je hier op de website van Telfort heel simpel de procedure dat je dit alsnog kunt doen. En het kost niks extra’s.

Conclusie

Telfort maakt gebruik van het zeer sterke KPN netwerk, wat ons betreft versterkt dit de keuze om voor Telfort te kiezen boven de abonnementen van KPN zelf. KPN geeft de consument niet zoveel vrijheid als Telfort dit doet. Hierdoor maakt Telfort het mogelijk dat je kunt kiezen voor een kleinere bel- of internetbundel. Of zelfs helemaal geen bel- en smsbundel als je deze toch niet gebruikt. Hierdoor heb je als consument maximale vrijheid en dus de mogelijkheid om te besparen op zaken die voor jou niet belangrijk zijn.

Bij abonnementen van andere providers betaal je soms iets meer per maand, maar daarvoor ontvang je vaak wel heel veel meer belminuten. Ben je dus opzoek naar meer belminuten dan de 150 in onze 3 voorbeelden op deze pagina? Dan ben je in sommige gevallen toch voordeliger uit bij Tele2 of T-Mobile. Bij T-Mobile is onze tip om dan te kijken naar een abonnement van rond de 90 minuten met bijvoorbeeld 2 GB internet.

Gebruik je niet of nauwelijks belminuten en heb je geen internetbundel nodig van 1500 MB of 2GB? Overweeg dan 1 van bovenstaande aanbiedingen van Telfort.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
67%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
33%
Over de schrijver
Remco Toele

Remco doet al onderzoek naar iPhone en abonnementen sinds het bekend werd dat in 2007 de eerste iPhone toestellen naar Nederland zouden komen. Sinds 2008 schrijft hij voor Goedkoopste iPhone en maakt daarmee een belangrijk deel uit van de redactie. Met zijn grote voorliefde voor Apple producten, en kennis van de Nederlandse Telecom markt, bekijkt hij kritisch alle abonnementen en vergelijkt hij deze met alle modellen, providers en abonnementsvormen.

Stel je vraag / Reageren