Wij steunen het KWF via The Voice of Hope

The Voice of Hope voor KWF

Ook de redactie van Goedkoopste-iPhone.nl loopt mee! Op 24 en 25 mei 2014 is het weer zover! Samenloop voor Hoop: een 24 uur durende wandeling waarbij niet alleen mensen die de vreselijke ziekte hebben overleefd, maar ook mensen die iemand hebben verloren aan kanker mee lopen.

Unieke actie maart

Voor elk abonnement dat via ons wordt afgesloten in de maand maart geldt dat wij het Team The Voice of Hope met €2,50 steunen! Een extra reden om ons advies te vragen dus!

Uw vraag = Geld waard

Heeft u een vraag over een iPhone toestel of combinatie met een abonnement? Voor elk advies dat wij op deze pagina geven, doneren wij €2,50* aan Team The Voice of Hope! Heeft u een vraag, stel deze dus gerust aan ons! Reageer onderaan deze pagina met uw reactie. Voor elke reactie in de maand Maart maken wij uiteindelijk €2,50 extra over voor het KWF kanker fonds!

Symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker..

SamenLoop voor Hoop: 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Op onze kraam..

Hier links ziet u een kraam, waar er op de 24 & 25 mei hopelijk weer veel van aanwezig zullen zijn. Ook team “The Voice of Hope” zal tijdens de samenloop voor hoop 2014 weer met een kraam staan om het een en ander te verkopen en uit te voeren.

Tijdens de komende samenloop voor hoop zullen wij verschillende manieren gaan inzetten om nog meer voor het het goede doel op te halen

Bij onze kraam vindt u:

 • Kaarsenzakken: 5 euro
 • Cup cakes: 1,50 euro per stuk
 • Diverse cakes: 2,00/2,50/2,75 euro
 • Kaarsen: 1,00 euro per stuk
 • Truffels: 4,00 euro voor 10 stuks
 • En nog vele andere dingen!

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons steunen middels goederen of een donatie. Doet u ook mee?

 • Lege statiegeld flessen zijn welkom!
 • Bestel een cake, cup cakes of truffels
 • Koop een kaarsenzak of kaarsjes
 • Doneren mag ook: op 132034263 en meld onze teamnaam (The Voice of Hope) er bij
 • Voor andere mogelijkheden: mail ons op thevoiceofhope2012@gmail.com
 •  

  * Op het aantal afgesloten abonnementen geldt geen maximum! Elke vraag of reactie op deze pagina is uiteraard welkom. Enkel reacties met als doel advies voor het vinden van het juiste toestel of abonnement komen in aanmerking voor een extra storting naar het KWF fonds van €2,50 met een maximum van 100 goedgekeurde reacties in de maand maart.

   

 • Simone
  20 maart 2014 at 17:51

  Mooie actie! meer vragen mensen.

 • Jan
  19 maart 2014 at 09:29

  Ik heb eigenlijk wel een vraag over de Galaxy S5. Ik las jullie artikel, en vroeg mij af of de S5 na uitkomst direct leverbaar word of dat dit ook maanden op zich kan laten wachten voordat deze hier in Nederland leverbaar zal worden? Anders overweeg ik mogelijk toch een iPhone toestel. alvast bedankt. J.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 maart 2014 at 22:18

   Beste Jan,

   De verwachting is dat de levering van de Galaxy S5 in Nederland vrij soepel en snel zal verlopen. Op dit moment staat week 2 van april nog steeds als lanceerdatum voor Nederland.

   De iPhone 5S is momenteel met de meeste abonnementen goed op voorraad. Lees bijvoorbeeld ook ons vandaag geactualiseerd artikel van de iPhone 5S met T-Mobile. Voor 42,- of 45,- per maand komt er al een iPhone 5S toestel beschikbaar voor slechts 65 euro!

 • Petra
  6 maart 2014 at 22:54

  Ik heb eigenlijk wel een vraag, ik zit in dubio over een iPhone 5 of 5S. Ze zien er voor mij hetzelfde uit, alleen het bedrag dat ik bij moet betalen is anders. Het maandbedrag verschild volgensmij ook niet.

  Mooie actie btw!
  Groetjes, Petra

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   7 maart 2014 at 23:46

   Beste Petra,

   Wanneer beide telefoons voor jou van gelijkwaardige waarde zijn, dan kunnen wij je adviseren om voor de iPhone 5 te kiezen. Dit is een prima toestel waar je nog zeker een paar jaar veel plezier aan zult beleven.

   Vind je het niet erg om iets meer bij te betalen, dan zou je kunnen overwegen om voor de iPhone 5S te kiezen. Dit toestel is sneller, heeft een betere camera en heeft een langere standby tijd.

   Mocht je nog verdere hulp nodig hebben bij een abonnement, dan horen wij graag welk abonnement je nu hebt, of je daar tevreden mee bent of iets anders zoekt. Dan helpen wij jou met het vinden van de beste aanbieding!

Stel je vraag / Reageren