Win een iPhone 5!

Nu aan het lezen
Win een iPhone 5!

Wanneer komt de iPhone 5 uit in NL? Win een iPhone 5!

12 september 2012; 21:46 uur: Gijs Slosser is de laatste persoon geworden die met zijn gok voor 28 september mee stemt voor de iPhone 5 release datum van 28 september. Zowel Apple als Nederlandse media hebben deze datum vanavond bekend gemaakt. Voor alle overige datums geldt: stem vooral door op een andere datum en je maakt alsnog kans om te winnen tot de iPhone echt in de Nederlandse winkels ligt!

Zo doe je mee:

1) Plaats 1 (één) datum onder dit artikel (met je facebook naam) wanneer jij denkt dat de iPhone 5 in Nederland uit zal komen. (Nu ook met Facebook plugin!)
2) Like  like onze Facebook pagina en je doet direct mee!
3) De winnaar ontvangt een GRATIS iPhone 5 XXGB (kleur naar keuze) t.w.v €650 !!
Actie loopt tot op de dag dat Apple Inc of een officieel nieuwsbureau bekend maakt dat de iPhone 5 in Nederland verkrijgbaar zal zijn/worden.

Het winnende antwoord was 28 september 2012!

De redactie wenst Susanne Driessen heel veel geluk met haar nieuwe iPhone 5!! Wij zullen dit weekend verder contact met je opnemen. Je hebt de keuze uit een Wit of Zwarte versie van de iPhone 5. Eventueel met abonnement (abonnement voor eigen rekening). Helaas ziet het er wel naar uit dat je 3 tot 4 weken moet wachten op de iPhone 5 omdat deze is uitverkocht. Sommige modellen of combinatie met abonnement is nog wel mogelijk. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door.

Alvast heel veel plezier met deze fantastische iPhone!

de nieuwe iPhone 5!

iPhone 5 wit

Dit zijn onze voorwaarden:

  • >Wordt lid van onze Facebook pagina en plaats onder DIT artikel met jouw facebook naam één datum (1 dag) dat jij denkt dat de iPhone 5 in Nederland uit zal komen!
  • Je mag maar 1 keer meedoen. Heb je verschillende namen/accounts op facebook en doe je dus onder meerdere (nep) namen mee, dan zal de Redactie jou zonder tegenbericht diskwalificeren.
  • Uit de mensen die de lanceerdatum / dag goed hebben zal 1 (één) winnaar worden getrokken.
  • Wanneer je jonger bent dan 18 jaar, dan hebben wij toestemming nodig van tenminste één van jouw ouders.
  • Deelname uitsluitend voor mensen die in Nederland woonachtig zijn.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Het besluit van de Redactie van Goedkoopste-iPhone.nl is niet voor beroep vatbaar.
  • Maximale waarde van deze prijs is een toestel t.w.v. €650,- (mag ook in combinatie met een abonnement)
  • Actie loopt tot het moment dat Apple officieel bekendmaakt wanneer de nieuwe iPhone 5 in Nederland beschikbaar zal zijn. Berichten geplaatst op de dag van bekendmaking door Apple of een officieel nieuwsbureau tellen niet meer mee.

Eerste prijzen en abonnementen met iPhone 5 bekend!

Goedkoopste-iPhone.nl verzamelt jouw NAW gegevens niet, je ontvangt van ons dus geen (vervelende) reclame of aanbiedingen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
67%
Neutraal
33%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren