Win een iPhone 4s 16GB GRATIS!

Nu aan het lezen
Win een iPhone 4s 16GB GRATIS!

Prijsvraag: “Waarom vindt jij iPhone beter dan Android ?

Gratis iPhone 4S

Winnares van deze iPhone 4s Actie!

Winnares iPhone 4sOp donderdag avond 31 mei is Anita de Nijs met 319 stemmen (Likes) de grote winnares geworden!

Met haar 319 Likes bleef ze nummer 2 – goed voor 173 Likes – en nummer 3 – goed voor 114 Likes – ver voor.

Namens de Redactie van Goedkoopste-iPhone.nl Van Harte Gefeliciteerd en heel veel plezier met deze fantastische iPhone 4S met 16GB geheugen!

 

iPhone 4s actie:

Voor ons volgend artikel zijn wij opzoek naar jouw mening. En omdat wij dit erg belangrijk vinden, geven wij het beste antwoord een gloed nieuwe iPhone 4S! Lees snel verder hoe je deze nieuwe iPhone 4S in jouw bezit kunt krijgen!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Geef aan waarom jij de iPhone 4S (met iOS besturingssysteem) beter vindt dan een telefoon (Samsung, HTC etc) met het Android besturingssysteem. Het beste antwoord – ondersteund met de meeste Likes – wint een iPhone 4S met 16GB geheugen!

1) Plaats jouw reactie / mening (minimaal 2 redenen) onder dit artikel.
2) Plaats dezelfde reactie (met minimaal 2 redenen waarom jij de iPhone beter vindt dan een Android telefoon) ook op jouw of onze facebook pagina. Begin je reactie/status update met “@goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat: ….” en zorg dat je de meeste Likes like krijgt!
3) De winnaar ontvangt een GRATIS iPhone 4S 16GB (kleur naar keuze) t.w.v €479 !!

Breng al jouw vrienden en kennissen op de hoogte van jouw antwoord,
en haal de meeste likes like op voor 31 mei 2012!

Let op:

Indien meerdere mensen exact het zelfde aantal Likes ophaalt, dan wint diegene die de meeste (sterke) redenen heeft. Geef dus minimaal 2 goede redenen op waarom jij vindt dat de iPhone (4S) beter is.

Onze voorwaarden zijn simpel:

– Like onze Facebook pagina like en begin je Facebook reactie/status update met “@goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat:……” en zorg dat je reactie openbaar is! Op deze manier kunnen wij jou volgen en het aantal likes zien!
– Wanneer je jonger bent dan 18 jaar, dan hebben wij toestemming nodig van één van jouw ouders.
– Plaats jouw antwoord onder dit bericht, en op jouw of onze facebook pagina om mee te doen.
– Deelname uitsluitend voor mensen die in Nederland woonachtig zijn.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– Het besluit van de Redactie van Goedkoopste-iPhone.nl is niet voor beroep vatbaar.
– Maximale waarde van deze prijs is €479,-
– Actie loopt t/m 31 mei 2012 20:00 uur.

Goedkoopste-iPhone.nl verzamelt jouw NAW gegevens niet, je ontvangt van ons dus geen (vervelende) reclame of aanbiedingen.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
100%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  31 mei 2012 at 20:10

  En de winnaar is bekend geworden! Onze actie liep tot 20:00 uur vanavond.

  Wij willen hierbij iedereen bedanken voor jullie mooie berichten, en het steunen van onze kandidaten.

  En de WINNAAR van een gloednieuwe iPhone 4S is geworden:

  Anita de Nijs

  Van harte gefeliciteerd!
  Goedkoopste-iPhone.nl

  • Anita de Nijs
   4 juni 2012 at 12:22

   Goedemiddag,

   Ik wil Goedkoopste-iPhone.nl heel hartelijk bedanken voor de snelle aflevering van deze prachtige iPhone 4S. Ik ben er superblij mee en wens jullie heel veel succes toe met de volgende acties.

   Groeten, Anita de Nijs

 • Jan Buist
  31 mei 2012 at 09:09

  Geen pc nodig kan draadloos communiceren.

 • Kevin rutten
  29 mei 2012 at 11:15

  @ goedkoopste-iphone.nl ios is beter beschermd tegen virussen dan android en het heeft een betere proccessor dus het heeft betere grafische weergave

 • Kevin rutten
  29 mei 2012 at 11:13

  Ik vind iphone beter dan android omdat ios beter beveiligd is voor virussen en het heeft een snellere processor dus het internet gaat een stuk sneller

 • Dylan Daimin
  23 mei 2012 at 15:28

  @goedkoopste-iphone.nl iOS telefoons zijn over het algemeen gewoon beter. De OS is véél stabieler dan android, en de appmarket is veel beter ingericht en beheerd. Wat ik zelf heel irritant vind is dat het verschil voor apps in tablets tussen iOS en Android bij iOS gewoon veel beter geregeld is. En de iPhone ziet er ook nog eens beter uit! 😉 Daarom is iOS gewoon beter!

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  22 mei 2012 at 20:38

  TOP 3 UPDATE:

  1) Anita met 178 Likes
  2) Kristel met 165 Likes
  3) Fam Attaloui met 47 Likes

  Denk JIJ dat je de nummer 1 nog wel kunt inhalen? Start dan vandaag nog met jouw redenen op onze Facebookpagina, gelinkt aan ons profiel (@goedkoopste-iphone.nl). Alleen dan telt jouw deelname (kunnen wij jouw bericht volgen) en doe je mee! (Let op: minimaal 2 goede redenen!)

  Redactie Goedkoopste-iPhone.nl

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  20 mei 2012 at 10:21

  TOP 3 UPDATE:

  1) Kristel met 146 Likes!
  2) Anita met 87 Likes
  3) Karin met 46 Likes

  Redactie Goedkoopste-iPhone.nl

 • Kristel Gloudemans
  19 mei 2012 at 18:56

  @Goedkoopste-iPhone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat: de Apple is een echte desgin telefoon, het besturingssysteem is veel sneller en beter up to date. Alle applicaties werken goed samen. de Iphone is gewoon een droom prjis!!

  • Carla Koster
   23 mei 2012 at 12:08

   Hë Kristel dat heb je nou eens goed geformuleerd .
   Maar ik weet, jij bent daar een ster in.

   Groetjes liefs Carla

 • Georgi
  17 mei 2012 at 23:13

  @goedkoopste-iphone.nl , iphone is veel beter, want als je bijvoorbeeld een macbook of en mac heb is al je materiaal beschikbaar via icloud en tweede iphone is veel sneller dan android!

 • Hassankhan
  17 mei 2012 at 20:34

  @goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat: twee cores in de A5-chip leveren samen tot tweemaal zoveel kracht en een tot zeven keer snellere grafische weergave. Supersnel. iPhone 4S is snel en reageert direct. Een wereld van verschil wanneer je apps start, surft op het internet, games speelt of een van die andere dingen doet waar iPhone zo goed in is. En wat je ook doet, je kunt er lang mee doorgaan. Want de A5-chip gebruikt zo weinig energie dat de batterij van iPhone 4S uitzonderlijk lang meegaat.
  Like dit bericht! Dank jullie wel!:)

 • Hassankhan
  17 mei 2012 at 20:31

  twee cores in de A5-chip leveren samen tot tweemaal zoveel kracht en een tot zeven keer snellere grafische weergave.1 En dat merk je. Supersnel. iPhone 4S is snel en reageert direct. Een wereld van verschil wanneer je apps start, surft op het internet, games speelt of een van die andere dingen doet waar iPhone zo goed in is. En wat je ook doet, je kunt er lang mee doorgaan. Want de A5-chip gebruikt zo weinig energie dat de batterij van iPhone 4S uitzonderlijk lang meegaat.
  Fb naam: Homemadepicturemania Sao Nonac

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  17 mei 2012 at 09:20

  Extra UPDATE:

  Op dit moment staan de volgende personen in de top 3 om de gratis iPhone 4S te winnen:

  1) Kristel met 83 Likes! (NIEUW)
  2) Anita met 55 Likes
  3) Karin met 45 Likes

  Denk JIJ dat je de nummer 1 nog wel kunt inhalen? Start dan NU met jouw bericht op Facebook, gelinkt aan ons profiel (@goedkoopste-iphone.nl). Alleen dan telt jouw deelname (kunnen wij jouw bericht volgen) en doe je mee! (Let op: minimaal 2 goede redenen!)

  De Redactie
  Goedkoopste-iPhone.nl

 • Anita de Nijs
  16 mei 2012 at 22:58

  @Goedkoopste-iPhone.nl: Ik vind de iPhone 4S beter, omdat de Apple iPhone 4S een fantastisch iOS besturingssysteem heeft, waar het Android besturingssysteem van de Samsung en HTC nog heel veel van kan leren, alleen de snelheid al en dan al die verschillende applicaties. Het is niet voor niks, dat alle kinderen uit de klas van mijn zoon nu al allemaal willen overstappen naar die fantastische Apple!!! Apple is in en Samsung/HTC is out!

 • sanne sprengers
  16 mei 2012 at 21:09

  @goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat: Iphone is ZO VET!!!! ik ga volgend jaar naar de brugklas en zou hem zo graag willen hebben. Hij ziet er geweldig uit, de apps die ik op mijn ipod heb kunnen ook op de iphone en veel van die apps zijn gemaakt door apple en hebben andere androids niet! Iphone is veilig door de controle van apple. Iphone heeft een lamp op de camera en dat hebben niet alle andere androids. Een iphone is lekker groot en past toch in je broekzak. Van m’n neef en nicht die hem ook hebben heb ik nog nooit gehoord dat hij vast loopt!!! hij heeft 2 camara’s. Hij is compatible met alle apple-producten, en hij heeft wereldwijd een dealernet.

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  14 mei 2012 at 18:12

  Beste Deelnemers, bedankt voor al jullie reacties!

  We kunnen ondertussen al een aardige tussenstand opmaken, op dit moment staan de volgende personen in de top 3 om de gratis iPhone 4S te winnen:

  1) Cin Duv met 35 Likes!
  2) Karin met 23 Likes
  3) Fam Attaloui met 14 Likes

  Volgens ons kan dit nog wel beter 🙂

  Denk JIJ dat je de nummer 1 nog wel kunt inhalen? Start dan NU met jouw bericht op Facebook, gelinkt aan ons profiel (@goedkoopste-iphone.nl). Alleen dan telt jouw deelname (kunnen wij jouw bericht volgen) en doe je mee!

  De Redactie

 • Emsy
  14 mei 2012 at 11:22

  Hey! Ik vind een iPhone met iOS beter dan een android telefoon, omdat AppStore het gewoon altijd doet en op Android gaat dat nog wel eens sloom of werkt het niet.
  Ik hoop dat ik win!
  xx mij,,

 • joey
  10 mei 2012 at 15:05

  ik vind dat iphone veel beter is dan een android telefoon omdat.

  1. ze hebben erg goed stuurprogramma
  2. het is een mooi design
  3. ze hebben erg goede accoisoires
  4. de market apps zijn erg goed beveiligd door apple
  5.de iphone is erg stevig

 • Carin
  8 mei 2012 at 21:09

  @goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iphone 4S beter omdat: ik, als mega leek met nog een nokia 2330C, bij het zoeken op internet naar informatie over de iphone en android telefoons eenzijdige ‘kift’ van android aanhangers tegenkomt naar iphone liefhebbers toe. De iphone freaks spreken echter alleen vol lof over het gebruiksgemak van de iphone en tot op heden toe ben ik van hun nog geen kwaad woord naar android liefhebbers tegen gekomen. Voor mij een teken dat “apple aanhangers” geen behoefte hebben om zich te ‘verdedigen’ maar stil genieten van hun toestel. Bij verder onderzoek in mijn vrienden en kennissenkring werd mijn gevoel hierin bevestigd. Welnu, dan is het voor mij wel duidelijk! Iphone past bij mij! Geen poespas, gewoon duidelijkheid, helderheid en eerlijkheid.

 • Bjorn v.d. Vegt
  6 mei 2012 at 20:46

  De iPhone is beter omdat:

  – De iPhone een betere design heeft
  – Besturingsysteem sneller is
  – Onderdeel van Apple is, als best getest 😉

 • Yara
  5 mei 2012 at 16:07

  omdat hij sneller gaat en veiliger is en hij gaat ook niet zo snel kapot of loopt te snel en te lang vast.
  ik zou erg graag een iphone willen, want dan heb ik een keer een mobiel die niet vast loopt.
  ik kan me geen betere telefoon dan een iphone bedenken.

  groetjes Yara

 • fam
  3 mei 2012 at 14:51

  @goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat:eenvoudige bediening, exclusief maar met een enorme performance

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  2 mei 2012 at 15:39

  Beste Cindy, Anouck en Sander, wij missen jullie reactie nog op onze tijdlijn op Facebook @Goedkoopste-iPhone.nl !

  Dit is een gemiste kans, aangezien de al wel geplaatste reacties al behoorlijk wat “Likes” beginnen te krijgen!

  Zet jullie reactie dus snel online, om succesvol mee te doen met onze actie!!

 • Cindy Duvaloois
  29 april 2012 at 18:13

  Ik heb nog nooit een I Phone gehad, maar vind hem nu al beter!! Ik heb tot nu toe al twee verschillende telefoons terug moeten brengen vanwege de software………en dan wordt ie gerepareerd ……en doet tie het weer niet, enz en tot nu toe heb ik nog niemand gehoord over een software probleem bij een I Phone. Dus zonder dat ik de I Phone 4s 16GB ooit heb mogen aanschouwen vind ik hem nu al beter dan alle andere telefoons!! En daarom zou ik mijn uitspraak graag waar willen maken.

  • Cindy Duvaloois
   29 april 2012 at 18:47

   Oh en mijn andere reden is dat ik dan mijn oude telefoon weg kan gooien , WANT DIE BEN IK ZOOOOO ZAT!!!!

 • anouck
  29 april 2012 at 11:20

  Omdat iphone sneller is. En heeft betere software.
  En omdat die heel mooi is.. Ik wil hem zo graag hebben !

 • sander
  25 april 2012 at 12:30

  Omdat iphone de hardware voor deze telefoons maakt plus de software dit is van hetzelfde bedrijf, dus het kan niet anders dan dat het 100 procent stabiel is en veilig. Het is makkelijk te bedienen en het is tevens super snel, IK WIL DIE IPHONE HEBBEN . !!!

 • Karin Dek
  24 april 2012 at 21:23

  @goedkoopste-iphone.nl Ik vind de iPhone 4S beter omdat IOS veilig en makkelijk is. Zelfs mijn nichtje van 3 kan simpel en snel internetten.

 • Sjoerd
  22 april 2012 at 22:36

  Ik vind dat de iPhone:
  -het mooiste design heeft
  – veilige Apps door controle van Apple.

  Ik heb geen Facebook, is dat erg?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   23 april 2012 at 08:31

   Beste Sjoerd, bedankt voor je reactie. Wij hebben gekozen om de prijsvraag via facebook te laten lopen omdat wij op deze manier nooit iemand in het voordeel kunnen trekken. Diegene die de meeste stemmen (Likes) ophaalt, wint. Dat vinden wij het eerlijkst.

   Mocht er verder niemand reageren, dan krijg je misschien het voordeel 😉 maar wij raden aan om, als je officieel mee wil doen, toch even een facebook account aan te maken. Je kunt deze natuurlijk altijd weer verwijderen.

   Mvg, de Redactie

Stel je vraag / Reageren