Februari Stunts: Beste iPhone 4s en 4 aanbieding

Nu aan het lezen
Februari Stunts: Beste iPhone 4s en 4 aanbieding

Bekijk de laatste aanbiedingen: April Stunt Aanbiedingen

Dit waren de beste en interessantste iPhone 4S en iPhone 4 aanbiedingen van februari. In onderstaand overzicht vind je absoluut de goedkoopste prijs van de iPhone 4 en 4S. Na 19 januari is er eindelijk weer een prijsdaling zichtbaar! Ben je opzoek naar de beste aanbieding van vandaag?

(Bij vergelijkbaar T-Mobile, KPN of Vodafone abonnement betaal je 1165 tot 1430 euro)
Voor bovenstaande aanbieding bij Tele2 geldt: Voor 350 belminuten, 500 MB internet en 100 sms per maand betaal je na 2 jaar slechts: 881 euro!

Ben je opzoek naar een losse iPhone 4 of 4S? Bekijk de beste prijzen: hier

Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van de beste iPhone aanbiedingen voor jou. Zodra wij een betere aanbieding vinden passen wij deze pagina direct aan. Staat de aanbieding die jij zoekt er vandaag nog niet tussen?

Kom dus gerust nog eens terug!  ( laatste aanpassing donderdag 23 februari om 20:31 )

Toelichting hoogte van het aankoopbedrag

Zoals je kunt zien verschillen de bedragen wat voor de iPhone 4 of 4s betaald moet worden tussen de ene en de andere aanbieding. Dit willen wij graag verdere toelichting geven, omdat je soms toch veel voordeliger uit bent wanneer je iets meer voor het toestel betaald. Soms komt het totaal bedrag bijna op het zelfde uit, in dat geval zullen wij kiezen voor een hoger maandbedrag. Het grote voordeel is immers dat je lekker een paar honderd euro in op zak kunt houden, en eigenlijk langzaam maandelijks iets meer betaald zonder rente! Vaak krijg je ook nog eens veel extra belminuten (dit zie je het vaakst bij abonnementen met 250 belminuten of meer).

In bovenstaande aanbiedingen betaal je voor Tele2 slechts 906 euro en bij andere aanbiedingen tussen de 1050 en 1225 euro voor 2 jaar lang bellen, internetten en een nieuwe iPhone 4S.

Een bijzonder voorbeeld van meer betalen voor het toestel is toch wel het abonnement van Hollands Nieuwe. Hierbij betaal je slechts 16,50 per maand (eerste maand gratis) inclusief 275 belminuten, 500 MB internet en met de aanschaf van 405 euro voor de iPhone 4S betaal je slechts 784 euro voor 2 jaar lang bellen, internetten en telefoon!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Marieke
  1 maart 2013 at 09:50

  De aanbieding van Dealdirect was ik net naar opzoek! Maar ik hou normaal nooit zo van het aftellen enzo. Klopt dit wel?

 • stan
  25 februari 2012 at 16:09

  ik woon in belgie maar ben de hele week in nederland wat is voor mij de goedkoopste manier om een iphone 4s te kopen ?
  ik wil ook niet het gedoe met buitenlandse kosten
  mvg stan

  • stan
   25 februari 2012 at 16:13

   en wat is het goedkoopste abonnement met onbeperkt internet hiervoor

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   25 februari 2012 at 16:37

   Beste Stan,

   Allereerst welkom in Nederland 🙂

   Wij willen jou graag een goed advies geven en vragen hier heel even tijd voor. Dit is voor ons namelijk geen gebruikelijke vraag. Maar vinden dit wel een heel interessant punt voor buitenlanders die tijdelijk een goede internet verbinding willen hebben in Nederland. Een abonnement zal lastig worden omdat veel providers geen abonnement willen afsluiten wanneer je niet in Nederland woonachtig bent. En daarnaast zit je dan ook gelijk voor minimaal 1 jaar aan het abonnement vast.

   Mogen wij vragen bij welke provider je in België zit? Bij sommige providers (zoals T-Mobile) is het namelijk mogelijk om tijdelijk een extra sim aan te vragen voor mobiel internet tegen een zeer voordelig tarief in Nederland. Dit kost je eenmalig slechts 9,95 en onbeperkt internet is eventueel mogelijk.

   Wij hebben al wel vast het volgende voor jou gevonden, mogelijk dat dit ook de beste oplossing is zonder dat je hier lang aan vast zit.

   Prepaid van T-Mobile is mogelijk het meest interessantst: Je betaald 30 cent per MB, met een maximum van 4,50 per dag. Dus voor 4,50 ben je onbeperkt online.
   Lees meer hierover op: Internet van T-Mobile

   Prepaid mobiel internet met Sim kaart bij KPN. Voor 10 euro tegoed krijg je 62 MB internet. Voor 20 euro tegoed krijg je 200 MB (125 + 75 MB gratis).
   Lees meer hierover op: Internet van KPN

 • Stefanie
  22 februari 2012 at 20:24

  bedankt voor jullie advies!

 • Stefanie
  22 februari 2012 at 15:12

  Ik zit nu op een (heel goedkoop) simonly abonnement van telfort. Nummerbehoud is belangrijk maar provider oid maakt niet uit mits het maar betrouwbaar is. 1 of 2 jarig maakt mij ook niet uit.

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 februari 2012 at 17:13

   Beste Stefanie,

   In dat geval kun je kiezen voor de beste aanbieding van dit moment met zeer lage maandlasten.

   Wij hebben het dan over de aanbieding van Tele 2, welke je terug kunt vinden bovenaan deze pagina.

   Keuze A: 150 belminuten
   Je zou kunnen kiezen voor iets minder minuten, de SmartMix 150 van Tele 2 met 500 MB internet bundel. Dit abonnement kost nu de eerste 9 maanden slechts 10 euro (plus €5 internet) daarna 20 euro (plus €10 internet)
   iPhone 4s kost dan nog eenmalig €333 bij een 2 jarig abonnement.

   Keuze B: 250 belminuten
   Een SmartMix 250 geeft je nog iets meer voordeel voor slechts €2,50 extra (eerste 9 maanden €12,50 p/m, daarna €25 plus internet naar keuze).
   iPhone 4s kost bij dit abonnement eenmalig nog maar €173

   Je gaf aan dat je niet zoveel internet gebruikt, en soms navigatie te willen gebruiken. Dan is 500 MB voldoende. Je zou 1000 MB kunnen overwegen waarbij je nog eens 25 euro extra korting krijgt op de iPhone 4s.

   Wij raden aan om de gebruiksmeter App van KPN te installeren. Deze is gratis en zo kun je zelf gemakkelijk in de gaten houden dat je niet over de 500 MB gaat!)

   Let op: je hebt aangegeven dat nummerbehoud belangrijk is, en dat kan bij Tele2 via Studentmobiel. Je moet alleen rechtsonderaan even op de link nummerbehoud klikken. Dit is belangrijk.

   Ter info: Tele 2 is nog vrij nieuw op de mobiele markt, maar heeft onlangs een zeer goed keurmerk ontvangen van de consumentenbond met een gemiddelde van een 8 van alle leden!

 • Stefanie
  21 februari 2012 at 21:47

  Beste redactie
  Zouden jullie mij ook zo’n advies willen geven?
  heb nu een abo met 200 belminuten en 100 sms. dat is voldoende, iets minder zou kunnen. wil een goede camera (foto en video), sporadisch navigatie (waze) in de auto. laag internetgebruik verder. en een niet te groot toestel
  bedankt!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   22 februari 2012 at 02:01

   Beste Stefanie,

   Bij welke provider zit je nu? Ben je daar tevreden over en zou je daar willen blijven, of maakt het jou niet zoveel uit? Dan is het voor ons ook van belang om te weten of je een 1 of 2 jarig abonnement zou willen?

   Als je een goede camera en video wenst kom je hoe dan ook bij de iPhone 4S terecht, omdat deze flink verbeterd is ten opzichte van de iPhone 4.

   Wij vernemen graag antwoord op bovenstaande vragen, dan kunnen wij jou beter adviseren.

 • Marith
  18 februari 2012 at 20:12

  Interessant, ik wist niet wat mbps eigenlijk precies was..

 • the fisherman
  18 februari 2012 at 10:18

  Hallo,

  ik ben opzoek naar een Iphone 4s. Ik heb al heel wat gelezen op uw site, maar ik zit met een paar dingen.
  Het meeste zit ik met de snelheid van het internet op de mobiel.
  Ik woon in het midden van het land. Ik heb nu een abonnement bij Vodafone, maar mijn Nokia van 2jr oud heeft het begeven. Ik heb contact met Vodafone gehad en ik mag mijn abonnement 6mnd voor afloopdatum van mijn contract verlengen. Hierbij ben ik wel verplicht een contract van 1 jaar te nemen. Na berekenen ben ik ongeveer 850 euro kwijt voor de Iphone 4s 16GB en een Ismart 42,50 abonnement voor 1 jaar. Hierbij heb ik wel de dowloadsnelheid van 14,4mbps.

  mijn vraag an u is: Is de snelheid doorslaggevend? met andere woorden, is er echt zoveel verschil tussen de providers of is dit een mooi verkoop praatje en valt het allemaal tegen?

  bellen doe ik weinig, smsen ook. Ik maak wel veel gebruik van internet maar ik kan niet bepalen hoeveel (geen mogelijkheid tot installeren app)

  alvast bedankt voor uw reactie!

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   18 februari 2012 at 16:30

   Hallo Fisherman,

   In de kleine lettertjes staat dat het om een maximale theoretische snelheid gaat. De snelheid is afhankelijk van de gsm-mast waar je op aangelogd bent. Het kan soms best zijn dat je met een mast verbonden bent die maar een flink lagere snelheid aankan, bijvoorbeeld 2 Mbps. Wanneer een mast een hogere snelheid kan verzenden, dan zal het limit van uw abonnement actief worden.

   Zo kan het theoretisch zijn dat u betaald voor het zeer snelle 14.4Mbps netwerk, maar op 7.2 Mbps of zelfs wel 2 Mbps aangesloten bent. U zou kunnen uitzoeken wat er bij u in de buurt (of waar u zich vaak bevindt) geleverd wordt, en dit meenemen in uw de keuze.

   Wij hebben het afgelopen jaar wel erg veel melding gekregen over Vodafone van mensen uit midden Nederland die hun telefoon zelfs terug hebben gezet op GPRS (dus het UMTS netwerk helemaal uit) omdat dit sneller was. Het is dus maar de vraag wanneer u sneller dan 7.2 Mbps besteld, dit ook krijgt.

   Wij zien in uw vraag een aantal standpunten niet belicht waardoor wij ook advies zullen geven voor een iPhone 4. In dit geval dient u wel met een geheugen van 8GB uit de voeten te kunen. Doet u weinig met muziek, dan is dit meestal meer dan voldoende…

   Conclusie

   Beste keuze een iPhone 4

   Het voordeligst bent u uit met een 1 jarig abonnement van Vodafone Smart 200 belminuten, 1.4 GB internet, eerste 2 maanden 27,50 (daarna 55 euro) p/m.
   iPhone 4 kost u dan eenmalig €165 en na een jaar bent u totaal €715 kwijt.

   Iets duurder bent u uit met een iPhone 4S

   Met een Vodafone Message 200 belminuten, 500 MB (dit is mogelijk aan de lage kant..) betaald u de eerste 2 maanden 27,50 daarna 55 euro p/m. De iPhone 4S kost eenmalig wel een stuk meer, namelijk €378. Na 2 jaar bent u hiervoor totaal €873.

   Bekijk deze aanbiedingen op onze speciale abonnementen pagina

   Mogelijk dat u zelf een nog goedkopere aanbieding heeft gevonden met €850 totaal?

   Het verschil tussen de twee beste aanbiedingen die wij hebben gevonden is €158. Belangrijk is te weten wat u zoekt in de iPhone, en evenals de snelheid hier ook uw keuze van af laat hangen.

   Mvg,
   Redactie

 • Esther
  8 februari 2012 at 19:36

  Beste,
  Ik bel niet heel veel, gebruik redelijk wat internet,denk toch wel soms 500mb per maand.
  Ik sms echt weinig, komt door wassap,
  Ik wil graag een iphone 4s.

  Wat is het voordeligst voor mij qua abbonement en qua aanschaf?

  Bedankt alvast

  Groetjes,

  Esther

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   9 februari 2012 at 11:39

   Hoi Esther,

   Mocht je nog 1 of 2 maanden de tijd hebben, dan kunnen wij aanraden om MBmeter van KPN te installeren. Zo te lezen heb je nu al een Smartphone, als je op onderstaande button klikt, kom je automatisch uit bij KPN en kun je de App gratis downloaden voor de iPhone of Android telefoon. Na 1 of 2 maanden weet je dan exact hoeveel MB je nu werkelijk gebruikt per maand!

   MBmeter App

   Als je niet veel belt, en echt bijna niet sms’t en graag een iPhone 4S wilt, dan kun je het beste voor de 200 belminuten bundel van Tele 2 kiezen.

   Dit abonnement is nu de eerste 9 maanden EXTRA voordelig slechts 10 euro per maand + 5 euro per maand voor 500MB internet. Daarna 22,50 + 10 euro. De iPhone 4S kost je dan nog 208 euro.

   Je zou nog een voordeliger abonnement kunnen overwegen, de 150 belminuten van Tele2, maar dan betaal je wel gelijk 303 euro bij voor de iPhone 4s…

   Tele 2 heeft deze maand een 7,8 als tevredenheid cijfer gekregen van de Consumentenbond en haar leden. Dit geeft aan dat het echt een interessante provider is geworden!

   Tele 2

    

 • kaatje
  7 februari 2012 at 19:44

  En hoe zit dat met whats app?
  Klopt het dat je er dit jaar voor moet gaan betalen?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   8 februari 2012 at 11:01

   Beste Kaatje,

   Voor zover wij weten en kunnen nagaan blijft WhatsApp een gratis dienst. Wel willen ze het 2e jaar dat je de App gebruikt een eenmalige vergoeding gaan vragen voor de App. Maar dit zal hoogstens een paar euro zijn.

   Wij denken dat je doelt op een mail die sinds vorig jaar rond de wereld gaat. In deze mail wordt gemeld dat WhatsApp 5 cent per bericht zal gaan vragen. Dit is niet waar.

   iMessage

   Daarnaast heeft iPhone sinds iOS 5 (deze versie draait standaard op alle nieuwe iPhone toestellen) nu zelf ook een gratis sms dienst. Zodra je een SMS wil versturen, en de ontvanger heeft ook een iPhone met iOS 5, dan zal het verzend knopje veranderen van groen in blauw. Dit betekent dat je de “sms” via internet verzendt en niet via het netwerk van de Provider.

   Voordeel van iMessage is dat het beter is beveiligd dan WhatsApp.
   Nadeel is dat het enkel (nog) werkt tussen iPhone toestellen en niet met anderen merken en Android toestellen waar WhatsApp dit wel kan.

 • Juul
  7 februari 2012 at 13:32

  Hallo, hartelijk dank voor de snelle reactie, ik weet nu beter wat de mogelijkheden zijn. T Mobile lijkt inderdaad beter vanwege bellen per seconde, want bellen zal meer worden, want ik heb nu nog een pre-paid met oud toestel, model oostblok 🙂 Nogmaals, bedankt!

 • kaatje
  7 februari 2012 at 11:13

  Hallo, ik zoek een geodkoop abonnement met de iphone 4s 16GB.Het liefst waar bellen per seconde is. Minimaal 300 belminuten.Whats app blijft toch gratis? Dus sms bundel hoeft dan niet zo hoog te zijn.Internet onbeperkt,ik snap niet zoveel van het GB of MB princippe.Als internet maat snel is.Ik zit nu bij vodafone met mijn huidige abonnement.Maar heb sterk het vermoeden dat T-mobile het meest geschikt is. Wat is jullie advies?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   7 februari 2012 at 12:43

   Hallo Kaatje,

   Je bent dus opzoek naar:

   – Liefst bellen per seconde
   – minimaal 300 belminuten
   – iPhone 4S
   – grote sms bundel niet belangrijk
   – internet onbeperkt

   Je hebt zelf eigenlijk al de beste keuze gemaakt. Aan de hand van jou nieuwe belgedrag (bellen en internetten) kom je het beste uit met een iSmart 300 abonnement van T-Mobile. Korte toelichting over MB’s of GB’s: 1 GB = 1000MB. Dus wanneer een abonnement 500MB aangeeft of 1 GB, krijg je bij de laatste precies het dubbele.

   Goedkoopste iPhone abonnement:

   Het goedkoopste iPhone abonnement voor jou is de iSmart 300 van T-Mobile waarbij je belt per seconde (minimale afname 1 minuut, maar dat is overal zo) en het 1e jaar onbeperkt internet, 2 jaar betaald je daar €4,95 voor. Let dus op dat je deze na de 10e of 11e maand gratis kunt stopzetten, en je dus ruim voldoende zal hebben aan de 1GB (1000MB) die dan blijft gelden.

   Lees meer over T-Mobile iSmart abonnement

   Alternatief: iPhone 4

   Je zou kunnen overwegen om voor de iPhone 4 te kiezen (bijna zelfde specs, voornamelijk iets mindere camera en iets langzamere processor). Want dan zou je ook voor het Smart Plus 300 abonnement van T-Mobile kunnen gaan!

   Bij dit abonnement krijg je ook 300 belminuten of 300 SMS + Onbeperkt internet. Maar krijg je de eerste 9 maanden 50% korting op het abonnement!

   Je betaalt dus slechts €19,97 per maand, en na 9 maanden €39,95. Eenmalig betaal je 107 euro voor de iPhone 4.

   Beste aanbieding iPhone 4 met T-Mobile Smart Plus 300

 • Juul
  7 februari 2012 at 01:26

  Wil graag een goedkoop abonnement, beetje bellen, meer sms en veel internet. Wat meer betalen voor iphone is dus niet erg. 2-jarig abonnement is misschien het goedkoopst (klopt dit?)Wat raadt u mij aan? bvd

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   7 februari 2012 at 11:46

   Beste Juul,

   Dat klopt, bij een 2 jarig abonnement krijg je het meest voordeel. Wanneer je voor bovenstaande aanbieding van Tele2 kiest, zou je voor een 200 belbundel kunnen gaan, met een extra 100 of 1000 sms bundel (eerste 9 maanden €5 p/m daarna 10 euro) plus een 500 of 1 GB internet bundel (eerste jaar beide slechts €5, daarna 10 of 15 euro voor de 1 GB p/m).

   Je had aangegeven dat je weinig wilde bellen, want voor het bellen betaal je wel per minuut, afgerond naar boven.

   Wil je per seconde bellen (minimale afname is altijd 1 minuut) dan zou je voor T-Mobile iSmart 200 abonnement kunnen gaan. Je betaalt dan wel ongeveer 120 euro extra over 2 jaar gezien, maar krijgt dan wel het eerste jaar onbeperkt internet, het 2e jaar 1 GB (per maand) en voor €4,95 extra Onbeperkt.

   Bekijk beste T-Mobile iSmart 200 aanbieding hier

 • Lei
  6 februari 2012 at 11:50

  Hoi Redactie,

  Bedankt voor jullie snelle reactie!!

  Vodafone messaging lijkt mij wel wat. Betaal wel iets meer dan bij Telfort, maar heb veel sms (vrienden en ouders van mij kan ik nog niet WhatsApp’en) dus dat komt wel goed uit. En verbruik meestal niet meer dan 250 mb, dus dat is prima en ik betaal niet veel vor de iphone!!

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  6 februari 2012 at 11:22

  Beste Ro en Lei,

  De meeste SMS krijgen jullie bij Vodafone Messaging. Bij het instap abonnement van 100 belminuten, krijg je al 3000 smsjes met 250MB internet. Hiervoor betaal je na 2 jaar 969 euro.

  Bij een Vodafone Smart 100 belminuten, met ook 3000 smsjes en 1 GB internet, betaal je na 2 jaar ongeveer 1161 euro.

  Bij Vodafone betaal je iets meer per maand en minder voor de iPhone 4S. Bij Telfort betaal je meer voor je telefoon, maar ben je per maand gezien voordeliger uit.

  Goedkoopste abonnement met weinig belminuten

  Die vind je bij Telfort. Bij een iPhone 150 belminuten abonnement, krijg je 500 of 1 GB internet, en kun je zelf bepalen hoeveel SMS je per maand wilt. Ze komen in extra bundels van 25, 100, 300 of 1000 SMS.

  Bij Telfort betaal je standaard 793 euro na 2 jaar + je gekozen bundels (internet + SMS).

  Succes met jullie keuze!

 • Lei
  5 februari 2012 at 16:06

  Ik ben ook opzoek naar de beste aanbieding vam weinig belminuten, wat meer sms en ik gebruik ongeveer 500mb (tenminste hier red ik het nu al een jaar prima mee).

  Alvast bedankt! L

 • Ro
  5 februari 2012 at 12:16

  wat is het goedkoopste en beste abonnement als je niet zoveel belt maar wel nog wilt sms-en?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   5 februari 2012 at 12:36

   Beste Ro,

   Dat is geheel afhankelijk of je een 1 of 2 jaar abonnement wilt. En weet je ook hoe veel dataverkeer (internet) je per maand ongeveer verbruikt? Is dat eerder 100- of 200 MB of verbruik je echt meer dan 500MB?

   Mocht je dit niet weten, weet je al wat je straks met de telefoon wil gaan doen? Beetje internetten, of bekijk je graag video’s en uitzending gemist? Wil je ook navigatie software gaan gebruiken voor in de auto of gaan gamen?

   Graag vernemen wij het antwoord op de bovenstaande vragen. Dan kunnen we een veel beter antwoord geven op jouw vraag.

   Met vriendelijke groet,
   Redactie

   • Ro
    7 februari 2012 at 08:40

    Ik wil graag een 2-jarig abonnement,waarschijnlijk gebruik ik de telefoon vooral om beetje te internetten en whats-appen,ik heb nog geen ervaring met nieuwe telefoon maar video’s en uitzendingen kijk ik thuis maar ik wil wel blijven sms-en mocht er geen internet zijn,dus 500 MB is genoeg en bellen wil ik ook weinig,hoop dat dit voldoende info is om mij een goed advies te geven,oh ja geven jullie ook advies over toestellen want ik wil het liefst een toestel met goeie fotocamera en flitser want foto’s vind ik wel belangrijk!dankjewel voor jullie reaktie!
    met vriendelijke groet,
    Ro

    • Goedkoopste-iPhone.nl
     7 februari 2012 at 12:24

     Hallo Ro,

     Bedankt voor je antwoord. In het kort zou je dus graag:

     – een 2 jarig abonnement wensen
     – geen zwaar internet verbruik
     – laag belgedrag
     – goede foto camera
     – fliterser

     Dan kom je hoe dan ook uit bij de iPhone 4S, want deze heeft een verbeterde flitser en 8 MegaPixel camera (iPhone 4 heeft een 5 MP camera en 3GS slechts 2 MP).

     Aan de hand van jou persoonlijke voorkeur en belgedrag raden wij het volgende abonnement aan:

     T-Mobile iSmart 150 met de iPhone 4S 16GB. Je krijgt 150 belminuten of 150 SMS, en het eerste jaar Onbeperkt internet, 2e jaar 1 GB (let op dat je onbeperkt internet wel zelf stop moet zetten, kosten zijn anders €4,95 per maand. Maar maandelijks opzegbaar!). Voor €228 krijg je de iPhone 4S erbij. Na 2 jaar betaal je dan totaal €966.

     In jou geval kun je Onbeperkt internet dus na 10e of 11e maand stopzetten, want 1 GB is meer dan voldoende.

     Lees meer over T-Mobile iSmart 150

     Voordeligste keuze

     Hollands Nieuwe, 275 belminuten of 275 sms + 500 MB internet (2 Mbps, wel iets trager dan T-Mobile) Je maakt verder gebruik van het Vodafone Netwerk.
     Slechts €16,50 per maand!! Voor de iPhone 4S betaal je wel eenmalig €405, totale kosten na 2 jaar zijn dan slechts €801 en je betaalt zowel binnen als buiten je bundel hetzelfde tarief!

     Lees meer over Hollands Nieuwe

     De keuze is dus eigenlijk een beetje aan jezelf of je eenmalig meer wil betalen voor de iPhone 4S (€405 om €228) of dat je graag gaat voor 2 jaar lang lagere maandlasten.

 • Sr
  3 februari 2012 at 11:01

  Bedankt voor uw antwoord. Ik wil het wel eens proberen bij Tele2! Met T-mobile en Vodafone Ben ik niet tevreden geweest de laatste paar jaar, en zeker niet met de huidige abonnement prijzen 🙁

 • Sr
  2 februari 2012 at 20:26

  Leuke aanbieding, weet iemand op welke netwerk Tele2 draait?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   2 februari 2012 at 21:33

   Beste Sr,

   Het is zeker een zeer interessante aanbieding! Tele2 maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Stel je vraag / Reageren