iPhone 5S aanbiedingen onder de loep!

Nu aan het lezen
iPhone 5S aanbiedingen onder de loep!

Wat zijn de beste deals van nu?

Wanneer wij goed naar onze bezoekers luisteren, dan valt ons op dat de meeste mensen kiezen voor een abonnement met heel weinig belminuten, maar wel met veel internet of voor (redelijk) veel belminuten met ook veel internet.

Bij sommige providers kun je tegenwoordig ook heel goed een 0 belminuten bundel afsluiten met internet naar keuze, zoals bij Hi. Bij andere providers, zoals Vodafone, heb je in sommige gevallen voor slechts 4 euro extra, geen 400 belminuten + 1 GB internet maar onbeperkt bellen en 2 GB internet!

Voor 4 euro extra per maand, weet je bijna zeker dat je niet snel over je vaste belkosten heen zult gaan. Tenzij je natuurlijk veel in het buitenland komt.

Hieronder hebben wij een overzicht gecreëerd aan de hand van de voorkeur van mensen over de maanden oktober en november. Daarbij hebben wij dus bekeken welk klein (tot 200 belminuten) en welk groot (300+) abonnement het voordeligst is na 2 jaar. Wij hebben gekozen voor 2 jaar omdat de meeste mensen hier voor kiezen, en het voordeel voor jou als koper het grootst is bij het afsluiten van een 2 jarig contract.)

Onbeperkt Internet

Zoals u kunt zien, is het nog steeds mogelijk om onbeperkt internet af te sluiten, bij T-Mobile. Vanaf €2,50 (voor 100MB) of €7,50 (500 MB) kunt u na limit uw oorspronkelijke snelheid weer activeren.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren