Goedkoopste iPhone 4

Nu aan het lezen
Goedkoopste iPhone 4

Bent u opzoek naar de goedkoopste iPhone 4? Lees dan snel verder. Wij hebben de beste iPhone 4 aanbiedingen voor u op een rij gezet!

De iPhone 4 is de opvolger van de iPhone 3GS. De iPhone4 – 16GB is het meest populaire model en biedt met gemak plaats aan vele uren luisterplezier en daarnaast voor jaren lang foto albums. Door de ingebouwde GPS en Accelerometer word internetten een ware beleving! Mis geen moment omdat u vanaf nu altijd een volwaardige camaera bij u heeft. Waarmee u nu ook ‘s avonds de mooiste foto’s maakt door de ingebouwde LEDflitser en 5 MegaPixel camera. Daarnaast is er ook aan de voorzijde een camera geplaatst waarmee video bellen mogelijk is gemaakt.

De iPhone 4 reageert opmerkelijk sneller door de compleet opnieuw ontwikkelde A4 processor. Ook het Retina-display is nieuw en heeft nu een zeer hogere resolutie van 960 x 640 pixels gekregen. Dat maakt dat de iPhone 4 full HD is! Het scherm is merkbaar scherper wanneer u hem vergelijkt met zijn populaire voorganger. Vooral wanneer u door uw foto’s bladert of aan het internetten bent zult u dit ervaren. Met de komst de laatste IOS versie 5 is Multitasking volledig geiintegreerd en biedt deze vele leuke extra’s! Bestel en vergelijk de iPhone 4 via één van onderstaande aanbieders, en u weet zeker dat u deze schitterende nieuwe iPhone 4 snel in huis hebt!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
100%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren