iPhone 4 met Vodafone SimOnly abonnement

Nu aan het lezen
iPhone 4 met Vodafone SimOnly abonnement

Vodafone lijkt op dit moment de stevigste abonnementen te voeren. Maar met meer dan 1GB data verkeer per maand, zou Vodafone voor jouw misschien toch wel eens Zéér voordelig kunnen uitpakken!

Momenteel loopt er een zeer interessante aanbieding bij Vodafone. Speciaal voor mensen die opzoek zijn naar een abonnement met 200 belminuten (of meer) en niet beperkt wil worden tot 500MB.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Goedkoopste-iPhone.nl
  23 december 2011 at 12:47

  Wij hebben de iPhone 4 aanbiedingen op deze geupdate!

 • Eve
  22 december 2011 at 23:20

  Jeetje wat zijn de abonnementen van Vodafone duur geworden zeg.. Kan ik ook mijn huidige abonnement houden en toch een iPhone?

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   23 december 2011 at 12:52

   Ja dit kan. Je huidige abonnement loopt ook bij Vodafone? Dan kun je die behouden (laten doorlopen) en dan los een iPhone naar keuze nemen. Je zult dan alleen wel iets meer moeten betalen voor de telefoon omdat deze een stuk duurder is zonder nieuw (of verlengining van) abonnement. Maar het kan uiteindelijk voordeliger zijn, zeker in het geval bij Vodafone!

   Voordeel is wel dat je lagere maandlasten houdt, en mogelijk nog een oude regeling hebt van 1 GB internet per maand.

 • BeteR
  10 november 2011 at 08:26

  Het lijkt mij dat dit 2 jaar abonnementen zijn

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   10 november 2011 at 10:03

   Klopt. Bij 1 jarige abonnementen moet in het algemeen flink meer worden betaald voor de iPhone 4. Een iPhone gaat met gemak 2 of 3 jaar mee, en daar kun je veel voordeel behalen door deze af te sluiten met een 2 jarig abonnement.

 • Sj00s
  9 november 2011 at 23:34

  Zijn dit 1jaar of 2 jaar abonnementen? Btje onduidelijk

  • Goedkoopste-iPhone.nl
   10 november 2011 at 09:58

   Beste Sj00s, dit zijn aanbiedingen in combinatie met een 2 jarig abonnement. Het is echter zo dat nadat je op onze speciale kortingslink hebt geklikt, je altijd de keuze hebt om te zien wat de iPhone 4 kost met een 1 jarig abonnement. Het is dus ook mogelijk om een 1 jaar abonnement af te sluiten.

Stel je vraag / Reageren