iPhone 6 of 6S met 16GB, 64GB of 128GB kopen?

Nu aan het lezen
iPhone 6 of 6S met 16GB, 64GB of 128GB kopen?

iPhone 6 met 16gb 32gb 64gb of 128GB?De eerste abonnementen met de iPhone 6 krijgen langzaam vorm. Het wisselt nog wel van dag tot dag, maar de prijzen beginnen langzaam te stabiliseren. Tenminste, met abonnement. Als los toestel beginnen de toestelprijzen vanaf 849 euro voor de iPhone 6 en 949 euro voor de 6 Plus.

Dit vinden wij behoorlijk stevige bedragen. De goedkoopste iPhone 6 aanbiedingen kun je hier vinden.

iPhone 6/s 7 Plus

Op dit moment zijn de iPhone 6, 6S en 7 toestellen goed leverbaar. Maar voor welk type kies je? Apple heeft naar verluid een order geplaatst van 65 miljoen toestellen voor de eerste productie. Dit zijn er meer dan voorgaande jaren. Echter zal het grootste deel van deze levering bestaan uit iPhone 6 toestellen met een kleiner scherm van 4.7 inch. De iPhone toestellen met een 5.5 inch scherm – mogelijk de iPhone 6S – kampen nog met enkele problemen binnen de hoeken van het touchscherm.

iPhone 6/s: is 16GB nog wel voldoende?

De vraag die rijst, is 16GB geheugen voor de iPhone 6 nog wel voldoende? Wij denken van niet. Sommige van onze redactie leden kunnen hun iOS 7 al geruime tijd niet meer updaten. Reden: ze krijgen het niet voor elkaar om 2,5GB aan vrije ruimte te creëren. Deze ruimte is nodig om de laatste update van iOS 7 te installeren. De ruimte die een Foto of video inneemt, wordt alsmaar groter, en niet te vergeten de Apps. Met het toenemen van meer pixels binnen het nieuwe hogerresolutie scherm, heeft tot gevolg dat Apps in omvang behoorlijk zijn gegroeid ten opzichte van Apps voor iPhones tot de 5e generatie.

iPhone model
Bijbetaalprijs voor toestel
Opslag op iPhone
Minimum data
Provider
We hebben geen deals voor deze filtercombinatie gevonden 🙁

Tip: probeer alle providers of een andere iPhone uitvoering of opslagruimte!
Gb
Totaal € p/m
Onbep. minuten & minuten & onbep. data Mb bij
Eenmalige bijbetaling v.a. €
Toestel p.m. / Abo € p.m.

iPhone 6 tip

Overweeg de keuze voor je nieuwe iPhone 6 toestel dus goed. Momenteel is het toestel nog steeds niet uitbreidbaar met extra (extern) geheugen. Bekijk goed welke apps, video’s en foto’s je echt nodig hebt en op je telefoon wilt laten staan. iPhone 6 iCloud

Het is zonde als je dadelijk denkt 100 euro te kunnen besparen op een toestel dat al na enkele maanden vol zit en je zeer lastig nieuwe iOS 7 en iOS 8 updates kunt installeren. Er is voor straks geen 32GB variant meer, je ontvangt voor 100 euro extra gelijkt 64GB geheugen op je nieuwe iPhone. Hopla!

iPhone 6 backuppen in de iCloud

Van je nieuwe iPhone 6 kun je gemakkelijk een reserve kopie maken met iCloud. Je krijgt de eerste 5GB gratis van Apple, vervolgens kun je jouw abonnement met 10GB per jaar verhogen. Dit is nodig om je iPhone volledig te backuppen. Let op dat ook deze (jaarlijkse)kosten iets zullen stijgen met een grotere iPhone 6 uitvoering. Gelukkig vallen de kosten voor extra ruimte mee.

 

De nieuwe iPhone 6 zwart goud wit

Meer informatie over tarieven op: iCloud

 

 

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
17%
Informatief
67%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
17%
Over de schrijver
Laura Koldeweij

Laura schrijft sinds januari 2014 voor Goedkoopste iPhone en maakt hiermee deel uit van het nieuwe redactie team. Met haar voorliefde voor Apple producten, en voor de Nederlandse taal, beantwoord zij graag al uw vragen! Laura is een aanwinst voor ons team. Met name met haar inspanning om de goedkoopste nieuwe abonnementen en aanbiedingen met de iPhone 6 te vinden bij de beste online webshops en Providers.

Stel je vraag / Reageren