Bekijk Ziggo TV op de iPhone!

Nu aan het lezen
Bekijk Ziggo TV op de iPhone!

Vanaf vandaag is het mogelijk om lekker onderuit gezakt thuis op de bank, achter je bureau of op bed naar de beste tv zenders te kijken op je iPhone! Eerder was het al mogelijk om de app voor de iPad te downloaden en naar Nederland 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, Net 5, Veronica en SBS6 te kijken.

Deze dienst is exclusief voor Ziggo abonnees. Het gaat in eerste instantie om de meest populaire zenders, een vereiste is dat je ook internet van Ziggo hebt afgesloten. Heb je dit, dan kun je met de Wireless verbinding tv kijken waar je maar wilt, op je iPad of iPhone.

Het enige dat je hoeft te downloaden is de Ziggo TV App. Het grote voordeel van de App is dat je gelijk ook het volledige programma aanbod bij de hand hebt. De App voor de iPhone is per 16 december gratis voor Ziggo abonnees beschikbaar gemaakt.

Begin 2012 (januari) zal het ook mogelijk worden om dit zelfde TV aanbod te bekijken op de Mac en/of Windows pc.

 

Wil je meer lezen over deze nieuwe dienst van Ziggo, de demo bekijken of de App downloaden? Ga dan naar: Ziggo.nl

 

 

 

 

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

 • Levi
  19 december 2011 at 13:12

  Zo zie je maar weer, voor de iPhone komen toch snel app beschikbaar. Ze ondersteunen geen andere tablets of telefoons..

 • RoNo
  19 december 2011 at 10:56

  Leuk dat het kan, maar langer dan een half uur kijken naar zo klein scherm?! De iPad kan ik nog wel begrijpen, of als je ziek bent idd!

 • Sanne
  18 december 2011 at 15:00

  Ik lig nu ziek op bed, dit is echt top! Zelfs nog met mijn 3gs 🙂

Stel je vraag / Reageren