Prepaid niet meer mogelijk bij hollandsnieuwe!

Nu aan het lezen
Prepaid niet meer mogelijk bij hollandsnieuwe!

logo HollandsnieuweUit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de telecomprovider hollandsnieuwe, dochter-onderneming van Vodafone, stopt met de verkoop van prepaid pakketten. De website is sinds 8 april vernieuwd en daar zijn geen prepaid diensten meer op te vinden.

De provider geeft aan een andere propositie te hebben gekozen en zich nu uitsluitend wil richten op telefoon abonnementen en sim only abonnementen. Een abonnement bestaat uit bellen, sms’en en internet. Hoewel de provider op 8 april de website heeft vernieuwd is er eerder niets gecommuniceerd over de prepaid diensten. PrepaidSimkaart.net, een autoriteit op het gebied van het vergelijken van prepaid diensten, heeft inmiddels bevestigd gekregen dat hollandsnieuwe daadwerkelijk is gestopt..

Hollandsnieuwe laat verder weten dat huidige prepaid klanten geen problemen zullen ondervinden omdat zij hun prepaid simkaart gewoon kunnen blijven gebruiken. Het opwaarderen gaat nog op dezelfde manier online of via sms. Voor extra tegoed kun je terecht bij een Belcompany winkel of Kijkshop.

Bekijk voor meer informatie Prepaidsimkaart.net.

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
50%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
50%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren