iPhone 7 kopen als los toestel of met abonnement?

Nu aan het lezen
iPhone 7 kopen als los toestel of met abonnement?

De laatste nieuwtjes over de iPhone 7Verwacht wordt dat de iPhone 7 tijdens een event op 7 september wordt gepresenteerd. Apple blijft vaak zeer vaag als het gaat om releases, functies en uiterlijk van haar producten. Zo ook nu weer. De nieuwe iPhone 7 moet het nieuwe paradepaardje worden van Apple. Ook nu wordt er veel verwacht van de iPhone 7. Daarnaast strijden de providers KPN, T-Mobile, Vodafone en de iets kleinere netwerken om de beste deal te presenteren voor haar huidige of nieuwe klanten. Een iPhone 7 kopen?

Kort in het nieuws

De release van de iPhone wordt verwacht op 23 september 2017. Echter is dit alleen nog maar in de VS en in Europa Duitsland en Frankrijk. Fans uit Nederland moeten nog een goede twee weken wachten, want op 7 oktober moet hij in de schappen liggen.

Een paar geruchten op een rijtje:

  • Aan het design wordt weinig veranderd
  • Er komt ook weer een Plus model uit
  • De opslagruimte voor het instapmodel wordt verdubbeld naar 32GB
  • De batterijduur zal met 15% verbeterd worden en daarnaast draadloos te kunnen worden opgeladen

De nieuwe iPhone kopen

Sta jij weleens voor de keuze of je een iPhone los kopen wilt of toch maar via combinatiedeal met een aanvullend abonnement? Let op; geld lenen kost geld. Een los toestel kopen kan een behoorlijke uitgave zijn, want verwacht wordt dat de nieuwe telefoon € 749,- moet gaan kosten.

  • iPhone 7 los kopen

    De iPhone 7 los kopen brengt voordelen met zich mee, omdat je niet aan maandelijkse kosten vast hoeft te zitten. Je geeft eenmalig een bedrag uit en daar blijft het bij. Uiteraard wil je wel graag gebruik maken van data en bellen/smsen. Hiervoor kun je een sim only afsluiten bij je favoriete telecomprovider. Niet elke provider biedt een abonnement aan in combinatie met de iPhone 7. Voordeel van een sim only abonnement is dat de kosten per maand een stuk lager zijn.

  • iPhone 7 via een extra abonnement

    Veel toestellen van Apple worden in ook via een aanvullend abonnement verkocht. Consumenten kiezen er dan voor om niet een hoog bedrag in één keer neer te leggen, echter moet er vaak wel iets aan geld worden bijgelegd voor de telefoon. Veel providers zijn overgestapt naar een lease-model voor telefoons of naar een speciaal “toestelbundel”. Dit betekent dat je een x-aantal bedrag per maand betaald en aan het einde van de looptijd de mogelijkheid hebt om het toestel voor de dagwaarde over te kopen, of als je een gespreide betaling hebt afgesloten dan is het vaak wel je eigendom.

Model
Opslag
Toestelstaat
Minuten
Data
Provider
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer andere hoeveelheid opslag!
Gb
Bij
Bekijk deal
Geen deals gevonden 🙁
Selecteer alle providers!
Onbeperkt bellen & minuten & onbeperkt data Mb
p/m
contract maand(en)
Bekijk deal

 

Conclusie

Wil je een iPhone 7 kopen en daarna weinig zorgen hebben, dan raden wij aan om een los toestel te kopen in combinatie met een SimOnly abonnement. Houd je niet van hoge maandelijkse kosten en zit je liever niet lang aan een abonnement vast? Dan is een iPhone met of zonder sim-only voor jou absoluut de juiste keus!

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Dennis Toele

Direct vanaf de eerste lancering van de iPhone was ik gecharmeerd van de iPhone; het materiaal, de finesse en de ongekende (nieuwe) mogelijkheden van een “smartphone”. Omdat de abonnementsprijzen nogal uiteen liepen startte ik een eigen onderzoek en al snel begon iedereen mij te zien al “specialist”. Sindsdien draag ik bij aan Goedkoopste iPhone.nl.

Stel je vraag / Reageren