Update levertijd iPhone 6, 5S, 5 en 4S toestellen 2014

Nu aan het lezen
Update levertijd iPhone 6, 5S, 5 en 4S toestellen 2014

Het is inmiddels februari 2014, en wij hebben weer nieuws over levertijden, de best lopende acties en andere interessante informatie zoals prijs informatie.

  • Levertijden 5s
  • Best lopende toestellen dit moment
  • Meest geliefde bundels
  • Acties
  • Verwacht, iPhone 6?

Levertijd iPhone 5s flink verbeterd!

De levertijd van de 5s bedroeg bij veel providers in december nog tussen de 2 en 4 weken. Momenteel hebben de meeste webwinkels de iPone 5S wel op voorraad. De Zwarte editie is nog het slechtst leverbaar. Bij sommige providers is de wachttijd nog wel rond de 3 weken. Dit geldt voor aankopen bij Vodafone en T-Mobile. Ook al geven deze websites u in sommige gevallen andere informatie. Bij de winkels van Vodafone kunt u beter terecht, sommige hebben zelfs een voorraad van enkele tientallen stuks!

Wenst u een nieuwe iPhone 5s binnen 24 uur of 5 werkdagen in huis? Dan bent u momenteel nog steeds afhankelijk van de betere webshops met eigen voorraden. Zij kunnen de iPhone 5s leveren uit eigen voorraad met een abonnement naar keuze en bieden deze – in sommige gevallen tegen een kleine meerprijs – binnen 24 uur aan.

Best lopende toestellen

De best lopende toestellen van dit moment zijn de iPhone 5S en de iPhone 5. De iPhone 4 lijkt voorzover wij hebben kunnen nagaan geheel uitverkocht te zijn in Nederland. Dan lijken de voorraden van de iPhone 5 ook zo langzamerhand op te raken, waardoor de 5s populairder wordt. Wie goed zoekt, kan ook nog zeer leuke aanbiedingen vinden met de iPhone 4S.

De iPhone 5 en 4S raken langzaam maar zeker uitverkocht in Nederland..

Meest geliefde bundels

Als wij naar de meningen van onze bezoekers kijken, dan is een bundel met 100 of 300 belminuten en 500MB of 1000MB het meest gewild.

En dat kunnen wij ons goed voorstellen. Waar 100 minuten een zeer gelieft aantal belminuten is, zijn de aanbiedingen met 100 minuten toch relatief achtergesteld, en dient er behoorlijk veel worden bij betaald voor bijvoorbeeld een iPhone 5 of 5S.

Wanneer er gekozen worden voor een abonnement met 300 belminuten, dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit of u nu 500MB of 1000MB wenst af te sluiten. Met beide internet bundels zijn zeer interessante aanbiedingen te vinden. Bekijk de beste aanbiedingen voor de 5S hier of 5 hier.

Eerste Resultaat:

Zoals u kunt zien, geeft de grootste groep van onze bezoekers die hun stem hebben gegeven, de voorkeur aan een belbundel van 100 minuten, met een internet bundel van 500 MB of 1000 MB.

Echter, wanneer wij onze bezoekers benaderen met een vrije keuze van belbundel – zonder gekoppelde internet – dan blijkt een veel grotere belbundel de voorkeur te genieten. Zoals hieronder te zien valt, is dit niet 100 zoals in de bundel met internet, maar 300 minuten. Daarnaast geven ook nog enkele mensen de voorkeur aan 90, 400 en 500 belminuten. Deze vallen momenteel nog even onder “anders” in ons overzicht.

Verwachting, iPhone 6

Mocht je alvast zoeken naar informatie en/of levertijden van de iPhone 6, dan stellen wij u wellicht teleur met ons bericht. Want behalve geruchten is er nog niets bekend over een eventuele opvolger van de iPhone 5S, of de iPhone 6. Wij verwachten meer nieuws over de iPhone 6 niet voor oktober of november 2014, en de eerste beschikbare toestellen, mocht hij luisteren naar de naam iPhone 6, voor 2015 in Nederland.

Wilt u niet dus niet nog een jaar wachten? Kies dan voor de 5s, deze kunnen wij u zeer goed aanbevelen. Door zijn zeer snelle processor, draait hij alle processen en apps met gemak, en dit merkt u in de accuduur. Onze redactie is aangenaam verrast over het verschil in accuduur tussen de iPhone 5 en 5S! Meer over de iPhone 6

Wat vind jij van dit artikel?
Heeft mij geholpen!
0%
Informatief
0%
Neutraal
0%
Gehad
0%
Nooit meer
0%
Over de schrijver
Goedkoopste-iPhone.nl

Dit artikel is samengesteld door de redactie van goedkoopste iPhone. Met grootse nauwkeurigheid zorgt de redactie die bestaat uit totaal 4 leden ervoor dat alle informatie op deze pagina klopt. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten door ons hiervan op de hoogte te stellen.

Stel je vraag / Reageren